Sport

Radunovic, dezvăluiri din cantonamentul FCSB. Cum i-a convins Sorescu pe noii colegi că a uitat de Dinamo: “Direct a cântat”

Risto Radunovic a făcut dezvăluiri din Antalya despre Deian Sorescu. Noul jucător al FCSB-ului i-a convins pe colegi că a uitat de Dinamo, fosta echipă a fotbalistului.
14.01.2023 | 14:30
Radunovic dezvaluiri din cantonamentul FCSB Cum ia convins Sorescu pe noii colegi ca a uitat de Dinamo Direct a cantat
Risto Radunovic a făcut dezvăluiri despre Deian Sorescu din cantonamentul FCSB-ului. Sursă foto: captură - FCSB TV.
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este cel mai recent nume care s-a alăturat lotului FCSB-ului. Fostul căpitan al lui Dinamo este împrumutat de FCSB până în vară, cu opțiunea unui transfer definitiv, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Risto Radunovic a făcut dezvăluiri din cantonamentul roș-albaștrilor despre Deian Sorescu, care deja s-a alăturat lotului vicecampioanei României.

Risto Radunovic, amănunte despre Deian Sorescu din cantonamentul FCSB-ului. Cum i-a convins noul jucător al roș-albaștrilor pe colegi că a uitat de Dinamo: „Direct a cântat”

Deian Sorescu este al șaselea fotbalist dinamovist care în ultimul deceniu a ajuns în lotul FCSB-ului. Rivalitatea dintre cele două echipe este cunoscută, însă fundașul în vârstă de 25 de ani a precizat că vrea să fie judecat în funcție de evoluție.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic, coechipierul din zona defensivă a lui Deian Sorescu la FCSB, speră ca internaționalul român să asimileze repede din strategia roș-albaștrilor. Totodată, fotbalistul muntenegrean a precizat că Deian Sorescu a cântat încă din prima zi melodiile reprezentative ale roș-albaștrilor.

„Mă bucur că a venit alături de noi. Sper să se dapteze cât mai repede. Orice jucător care aduce un plus e bine venit. Direct a cântat. Glumesc. Vedem ce o să fie. Sperăm să învețe tot”, a declarat Risto Radunovic, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic, cuvinte mari la adresa lui Deian Sorescu: „E jucător de națională”

Revenirea lui Deian Sorescu în SuperLiga îl poate propulsa pe fundașul dreapta în atenția lui Edi Iordănescu pentru meciurile României din preliminariile Campionatului European 2024. Internaționalul muntenegrean, Risto Radunovic, este convins că Sorescu este un fotbalist de națională.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a adunat deja șapte apariții în tricoul naționalei României. În luna septembrie a anului trecut, în meciul decisiv al României cu Finlanda din Liga Națiunilor, Edi Iordănescu l-a titularizat pe Deian Sorescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„A fost o schimbare de camere. E bine și pentru el că a ajuns la noi. Noi suntem bucuroși că a venit. Să se acomodeze. E un jucător de națională, nu trebuie să vorbim mult. Trebuie să vorbim pe teren”, a mai spus Risto Radunovic.

Deian Sorescu ținea cu FCSB încă de mic

Deian Sorescu, primul transfer al celor de la FCSB în actuala perioadă de mercato, a crescut la Poli Timișoara, unde a fost junior, copil de mingi și senior. La un meci din 2011, fotbalistul și-a arătat afinitatea pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii, antrenați de israelianul Ronny Levi, aveau meci la Timișoara, iar Sorescu nu a ezitat să se fotografieze cu vedetele din acea vreme ale vicecampioanei României.

Iasmin Latovlevici, Cristian Tănase, Bănel Nicoliță, Mihai Costea sau Alexandru Bourceanu au fost printre veteranii cu care Deian Sorescu s-a fotografiat.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform Transfermarkt.ro.
  • 210 meciuri, 46 de goluri și 41 de pase decisive sunt cifrele lui Deian Sorescu până acum în întreaga carieră. 

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,87 este cota pentru „rezultat prima repriză: 2” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB.

ADVERTISEMENT