Sport

Rafa Nadal și Carlos Alcaraz fac o căruță de bani la Las Vegas. Suma incredibilă primită pentru un antrenament privat

Rafa Nadal și Carlos Alcaraz vor juca un meci demonstrativ la Las Vegas, însă cei doi jucători se vor umple de bani din alte mici evenimente.
22.02.2024 | 23:50
Rafa Nadal si Carlos Alcaraz fac o caruta de bani la Las Vegas Suma incredibila primita pentru un antrenament privat
Rafa Nadal și Carlos Alcaraz vor juca un meci demonstrativ la Las Vegas, însă cei doi jucători se vor umple de bani din alte mici evenimente. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Legendarul Nadal tocmai a obținut o sumă indecent de mare la o licitație pentru racheta cu care a câștigat Roland Garros în 2007. Obiectul de colecție care a fost ținut în Muzeul Australian al Tenisului s-a vândut cu 118.206 dolari.

Bani cu nemiluita pentru Rafa Nadal și Carlos Alcaraz

Cei mai importanți tenismeni spanioli ai momentului, Rafa Nadal și Carlos Alcaraz, au fost aleși să joace un meci demonstrativ la Las Vegas, la începutul lunii martie, întâlnirea urmând a fi transmisă de Netflix.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători spanioli proveniți din generații diferite vor da piept pe 3 martie, iar confruntarea dintre ei e denumită ”The Netflix Slam”. Deși acesta va fi evenimentul vedetă, ambii jucători vor participa și la alte mici evenimente ce vor fi organizate în jurul acestei întâlniri.

Conform Mundo Deportivo, nebunia sosirii celor doi tenismeni spanioli în Statele Unite ale Americii a atins cote nebănuite, iar fanii au plătit bani buni pentru a avea parte de antrenamente private cu cele două staruri.

ADVERTISEMENT

Iar sumele nu sunt deloc mici, o astfel de ședință fiind de 150.000 de dolari. Însă, biletele pentru astfel de evenimente s-au vândut ca pâinea caldă. Singurele disponibilități mai sunt la o ședință de grup în care doritorii pot schimba câteva mingi cu Nadal și Alcaraz contra sumei de 50.000 de dolari.

Aceste de ședințe sunt oferite constant în Las Vegas și de alți jucători, majoritatea idoli locali, precum Taylor Fritz, Frances Tiafoe, John Isner, Sam Querrey, Bob Bryan sau Mike Bryan, costul variind în funcție de cine predă și de câte persoane sunt la un antrenament.

ADVERTISEMENT

Obiectivele lui Nadal pentru 2024

Meciul demonstrativ dintre Rafa Nadal și Carlos Alcaraz, care se va desfășura cu casa închisă, va avea loc cu trei zile înainte de startul de la Indian Wells 2024, unde ambii jucători vor fi prezenți.

Alcaraz va avea de apărat finala de anul trecut, pentru ca apoi să meargă la Miami, unde în 2023 a ajuns până în semifinale. Nadal va fi prezent doar la Indian Wells, luând decizia să nu joace în Florida pentru a se întoarce în Europa să pregătească sezonul de zgură.

ADVERTISEMENT

Marele obiectiv al lui Rafa Nadal îl reprezintă Roland Garros, unde visează să câștige al 15-lea trofeu. De asemenea, un mare țel pentru iberic este să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Nadal s-a accidentat în startul anului la Brisbane, a fost nevoit să se retragă de Australian Open și de atunci nu a mai jucat niciun meci. Alcaraz s-a accidentat la gleznă în această săptămână în turneul de la Rio, însă din primele teste se pare că nu este nimic grav.

ADVERTISEMENT