Fotbal international

Raheem Sterling a părăsit cantonamentul Angliei și s-a întors acasă din cauza unui jaf armat. Poliția a arestat doi suspecți. Update

Raheem Sterling a decis să părăsească lotul Angliei de la Cupa Mondială și să se întoarcă acasă din cauza unui jaf armat. Între timp, poliția a reținut doi suspecți.
07.12.2022 | 13:27
Raheem Sterling a parasit cantonamentul Angliei si sa intors acasa din cauza unui jaf armat Politia a arestat doi suspecti Update
Raheem Sterling era unul dintre titularii obișnuiți ai lui Gareth Southgate, dar a fost scos din lot pentru partida Anglia - Senegal din cauza unui jaf armat. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
07-12-2022
11:40

Două persoane arestate din cauza unui furt

Poliția londoneză a arestat doi bărbați în timpul unei descinderi și încearcă să stabilească dacă aceștia au legătură și cu jaful armat de la casa lui Raheem Sterling.

Conform Daily Mail, cei doi suspecți au fost reținuți în timp ce dădeau o spargere la o locuință aflată în zona în care stă și internaționalul englez. ”Doi bărbați au fost arestați aseară (n.r. – 6 decembrie) sub suspiciunea de tentativă de jaf în zona Oxshott. Ei sunt momentan în arest.

La acest caz au fost dislocate o serie de resurse, inclusiv unitatea de câini și elicopterul de poliție. Colegii noștri de la Poliția Britanică de Transport au oferit și ei asistență. Ancheta continuă pentru a se stabili dacă există vreo legătură între aceste arestări și spargerea raportată în weekend”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Imediat după incident, Raheem Sterling a decis să părăsească cantonamentul Angliei de la Cupa Mondială și să se întoarcă acasă pentru a fi alături de familie.

Selecționerul Gareth Southgate a anunțat că Sterling poate lipsi atât cât este nevoie, dar fotbalistul pare convins să se întoarcă în curând în Qatar pentru a fi disponibil în vederea meciului cu Franța, din sferturile de finală, programat sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00.

Jucătorul ajuns la Chelsea în această vară a fost folosit în primele două partide la Cupa Mondială, iar în ultimul joc din grupă a rămas pe banca de rezerve,

Un jaf armat l-a împiedicat pe Raheem Sterling să joace în meciul Anglia – Senegal

Deși este o piesă de bază în gândirea tactică a lui Gareth Southgate, Raheem Sterling a fost scos din lot pentru întâlnirea Anglia – Senegal, din optimile de finală, după ce la casa sa din Londra a avut loc un jaf armat.

ADVERTISEMENT

Presa britanică a scris într-o primă fază despre ”probleme familiale”, dar apoi s-a aflat că în locuința sa din capitala Angliei a avut loc o spargere și asta în timp ce în casă se afla familia fotbalistului.

Rudele lui Sterling se află în stare de șoc după spargerea locuinței, care s-ar fi soldat cu furtul mai multor obiecte de valoare, iar jucătorul ia în calcul chiar să plece din Qatar și să se întoarcă acasă pentru a fi alături de apropiați.

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis deja o anchetă în acest caz, dar șansele ca răufăcătorii să fie prinși sunt destul de mici. În ultimii ani, jafurile care vizează locuințele fotbaliștilor din Premier League s-au înmulțit dramatic și de puține ori hoții au ajuns să răspundă în fața legii.

Sterling, start lansat la Cupa Mondială

Anunțul scoaterii lui Raheem Sterling din lotul Angliei pentru meciul împotriva Senegalului, din optimile de finală de la Cupa Mondială, a venit cu doar 90 de minute înainte de startul jocului, din partea selecționerul Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

”Am petrecut destul de mult timp cu el în această dimineață, dar cred că alții sunt cei care trebuie să-l ajute cu adevărat. Va merge să se ocupe de această problemă și apoi vom vedea ce este de făcut”, a declarat tehnicianul.

Raheem Sterling se află într-o relație cu Paige Milian, alături de care are doi copii, Thiago și Thai-Cruz, dar cei doi se ocupă și de creșterea lui Melody Rose, fetița pe care fotbalistul o are dintr-o relație anterioară. Partenera jucătorului de la Chelsea s-a aflat în Qatar la startul Cupei Mondiale, alături de cei trei copii și de sora mai mică a lui Sterling, Kima-Lee.

ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei Angliei a avut un start foarte bun de turneu final, reușind un gol și o pasă decisivă în victoria cu 6-2 în fața Iranului. Sterling a fost schimbat în a doua repriză a primelor două partide de la Cupa Mondială, iar în cea de-a treia, cu Țara Galilor, când Southgate și-a menajat titularii, a rămas pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT
Tags: