Life

Rămasă fără Vorbește Lumea, Adela Popescu a fost reconvertită de Pro TV! În ce show apare

Adela Popescu nu va mai apărea la Vorbește lumea, ca prezentatoare din toamnă, dar FANATIK a aflat în ce ipostază și unde anume o vom vedea.
21.08.2023 | 18:15
Ramasa fara Vorbeste Lumea Adela Popescu a fost reconvertita de Pro TV In ce show apare
Adela Popescu, actriță și prezentatoare tv. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu mai revine la Vorbește lumea, așa cum probabil mulți se așteptau! Matinalul va ”rula” în continuare, din 28 august, cu echipa deja consacrată și bine sudată. Vorbim de trupa formată din fermecătoarea Lili Sandu, simpaticul Șurubel și poznașul Bogdan Ciudoiu!

Adela Popescu, de la Vorbește lumea la Săriți de pe fix! Invitată de marcă în show-ul lui Cabral

Totuși, o vom mai vedea la tv curând pe actrița și prezentatoarea tv? Răspunsul este DA! Nu o să credeți în ce proiect! Adela Popescu nu se desprinde de PRO TV, chiar dacă nu va mai fi la cârma celui mai iubit matinal din România. FANATIK știe în ce show o veți putea vedea. Vă mai spunem  și ce alte vedete vor face față provocărilor unei emisiuni sărite de pe fix!

ADVERTISEMENT

Ați ghicit, „Săriți de pe fix” este proiectul în care Adela Popescu este una din invitatele speciale. O vom urmări în niște situații-limită, pline de umor, pe care nici la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu și le-ar fi închipuit!

S-ar putea ca fosta parteneră de emisiune a lui Cabral să spună, la un moment dat, în cadrul noului show: „Sunt celebră, scoate-mă din platou!”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentată de Cabral va fi difuzată joia, imediat după Știrile PRO TV, din luna septembrie. În cadrul show-ului nebun, vom vedea o serie de vedete ce vor fi puse în niște contexte care îi vor face pe telespectatori să râdă cu lacrimi! Vom avea parte de apariții extrem de interesante!

Ce alte vedete vor mai apărea în noua emisiune de la PRO TV

Adela Popescu, cea care nu mai revine la Vorbește lumea din toamnă, nu este singura celebritate care a acceptat probele insolite de la Săriți de pe fix! FANATIK dezvăluie și alte nume, în premieră, pe care le veți vedea așa cum nu vi le-ați fi imaginat niciodată, în cadrul acestei producții!

ADVERTISEMENT

Printre starurile care vor arăta cât de sărite de pe fix, evident, parafrazând titlul emisiunii, se numără Cătălin Moroșanu, Andreea Marin și Irina Rimes!

Proiectul nou-nouț cu care PRO TV vrea să cucerească publicul în fiecare joi seară are, așadar, ce oferi! Așteptările sunt destul de mari și cu siguranță vor satisface pofta de râs a telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Cabral: „E prima emisiune în care nu trebuie să fac nimic”

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți… Niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți. Sunt talentați.

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat în urmă cu ceva timp Cabral, la PRO TV, despre noul său proiect.

Așa cum spuneam mai sus, Cabral va avea ajutoare de nădejde în cel mai nebun show al acestei toamne! Anca Dinicu, Emily Burghelea, Mihai Rait, Alex Bogdan și Anisia Gafton completează formula imbatabilă care garantează umorul de calitate. Vor fi transpuși în niște situații suprarealiste!

PRO TV oferă, în grila de toamnă, producții care mai de care mai captivante! Groapa, Clanul 3, Vocea României, Imperiul leilor 4, Love Island și Visuri la cheie sunt câteva din hit-urile care nu vor lăsa indiferentă audiența!

ADVERTISEMENT