Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapidistul Robert Niță știe cine va fi marea surpriză din play-off: „Va pune mari probleme!”. Video Exclusiv

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niţă, consideră că CFR Cluj rămâne principala favorită la titlu, dar Sepsi va fi echipa surpriză, care va încurca multe favorite.
09.02.2023 | 19:27
Rapidistul Robert Nita stie cine va fi marea surpriza din playoff Va pune mari probleme Video Exclusiv
Rapidistul Robert NIță știe cine va fi marea surpriză din play-off: „Va pune mari probleme!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Play-off-ul din SuperLiga se apropie cu paşi repezi. Mai sunt şase etape din sezonul regulat, iar clasamentul la vârf s-a comprimat. Primele patru formaţii sunt despărţite de şapte puncte, U Craiova şi Sepsi fiind în scădere de formă.

Rapidistul Robert NIță știe cine va fi marea surpriză din play-off: “CFR Cluj în continuare favorită la titlu”

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niţă, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că CFR Cluj este principala favorită la titlu şi o vede pe Rapid pe podium în Anul Centenarului:

ADVERTISEMENT

“Eu o văd în continuare pe CFR Cluj în continuare favorită la titlu, chiar dacă pierde clar cu FCSB acasă. Rapid cred că printr-o conjunctură şi prin emulaţia creată acolo poate prinde primele trei.

Poate să iasă Farul din primele trei. Este un joc pe care îl domini din minutul 1 şi marchezi repede. Şi nici adversarul nu îşi pune probleme. Hai să îl vedem pe Mazilu şi între Burcă şi Yuri, cum se descurcă”.

ADVERTISEMENT

“Dacă Sepsi va fi a şasea echipă o văd ca punând mari probleme şi câştigând puncte contra tuturor celorlalte echipe”

La capitolul surprize în play-off, Robert Niţă o vede pe Sepsi pe locul şase şi crede că echipa lui Cristiano Bergodi va fi o nucă tare în play-off, deşi startul de an este unul dificil pentru formaţia covăsneană.

Este foarte important pe ce loc va termina Rapidul sezonul regulat, referitor la podium. Văd CFR Cluj campioană, Rapid în primele trei, iar dacă Sepsi va fi a şasea echipă o văd ca punând mari probleme şi câştigând puncte contra tuturor celorlalte echipe. 

ADVERTISEMENT

Cred că Sepsi este una dintre cele mai bine organizate echipe, poate cea mai bine organizată pe fază defensivă, după CFR Cluj şi cu un lot destul de bun, cu omogenitate şi un antrenor foarte bun”, a conchis Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Farul Constanţa este lider în SuperLiga, după victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. Trupa lui Hagi are un punct peste CFR Cluj, campioana en-titre, şi şase peste Rapid Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT