Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răspuns tranșant despre posibilitatea ca Lobonț să antreneze FCSB: „Are abilitatea să se înțeleagă cu Gigi Becali!”. Video Exclusiv

Giovanni Becali susţine că Bogdan Lobonţ ar putea fără probleme să colaboreze cu Gigi Becali la FCSB, dacă va deveni antrenorul roş-albaştrilor.
14.03.2023 | 13:09
Raspuns transant despre posibilitatea ca Lobont sa antreneze FCSB Are abilitatea sa se inteleaga cu Gigi Becali Video Exclusiv
Răspuns tranșant despre posibilitatea ca Lobonț să antreneze FCSB: „Are abilitatea să se înțeleagă cu Gigi Becali!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB îşi caută antrenor cu licenţă Pro înainte de startul play-off-ului. FANATIK a anunţat în exclusivitate că antrenorul român aflat pe lista scurtă a lui Gigi Becali se află Bogdan Lobonţ, însă patronul are şi variante din străinătate.

Răspuns tranșant despre posibilitatea ca Lobonț să antreneze FCSB: “Poate colabora cu Gigi Becali!”

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că Bogdan Lobonţ ar putea fi o variantă foarte bună pentru banca celor de la FCSB, un om care poate comunica cu patronul:

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonţ a fost selecţionerul echipei U-20, a jucat la echipe mari. Este un antrenor care şi-a luat licenţa în Italia. Este un tip care cred că are capacitatea să stea pe bancă la FCSB.

Acolo trebuie să colaborezi bine cu patronul. Eu cred că poate colabora cu Gigi Becali. Are inteligenţa să se înţeleagă cu el. Un antrenor pregăteşte echipa, 22 de jucători, 11 care vor intra plus rezerve, timp de şase zile.

ADVERTISEMENT

“Dacă faci pregătirea tu ca antrenor, rezultatele se văd în ziua meciului”

Este imposibil ca a şaptea, cei care intră în locul unui titular să nu ştie ce are de făcut. Totul este să îi antreneze bine şase zile din şapte. Şi atunci, ăla care e titular care nu este în formă este înlocuit de o rezervă care ştie partitura.

Dacă are o colaborare în sensul ăsta cu patronul, este totul perfect. Dacă faci pregătirea tu ca antrenor, rezultatele se văd în ziua meciului”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: “Era un om care colabora cu toată lumea, vorbea cu toată lumea”

Cuvinte frumoase despre Bogdan Lobonţ a avut şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu şi omul care l-a urmărit la lucru pe antrenor când “Lobby” a fost la loturile naţionale:

“Este un om de colaborare, poate să colaboreze. Când am fost apropiat de el, era la echipa naţională mare. Era în staff. Acolo avea o poziţie secundară, să zic.

ADVERTISEMENT

În momentul în care avea o poziţie principală, la naţionala U-20, din informaţiile pe care le am de la Vlad Munteanu, de la secunzii din staff, era un om care colabora cu toată lumea, vorbea cu toată lumea”, a declarat Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT