Sport

S-ar compromite Bogdan Lobonț dacă ar lucra cu Gigi Becali? Dezvăluiri din interior: „Clar, e un om de colaborare. Ia informații de la toată lumea”. Video exclusiv

Bogdan Lobonţ este pe lista scurtă a lui Becali la FCSB. Andrei Vochin a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Lobonţ este un om de colaborare, care îşi ia cât mai multe informaţii.
13.03.2023 | 13:07
Sar compromite Bogdan Lobont daca ar lucra cu Gigi Becali Dezvaluiri din interior Clar e un om de colaborare Ia informatii de la toata lumea Video exclusiv
S-ar compromite Bogdan Lobonț dacă ar lucra cu Gigi Becali? Dezvăluiri din interior: „Clar, e un om de colaborare. Ia informații de la toată lumea”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat că Bogdan Lobonţ este pe lista scurtă a lui Gigi Becali pentru a deveni antrenor la FCSB. Fostul selecţioner al naţionalei U-20 ar putea trece pe banca roş-albaştriilor în această săptămână, chiar înainte de startul play-off-ului.

S-ar compromite Bogdan Lobonț dacă ar lucra cu Gigi Becali? “Este un om de colaborare”

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a făcut dezvăluiri din interior, din perioada în care “Lobby” era selecţionerul naţionalei U-20:

ADVERTISEMENT

“Este un om de colaborare, poate să colaboreze. Când am fost apropiat de el, era la echipa naţională mare. Era în staff. Acolo avea o poziţie secundară, să zic.

În momentul în care avea o poziţie principală, la naţionala U-20, din informaţiile pe care le am de la Vlad Munteanu, de la secunzii din staff, era un om care colabora cu toată lumea, vorbea cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

“El mi-a lăsat impresia că încearcă să îşi ia informaţii de la cât mai multă lume”

Este adevărat că el lua decizia. Sunt şi cazuri de antrenori care nu sunt dispuşi să vorbească prea mult cu alţii. El mi-a lăsat impresia că încearcă să îşi ia informaţii de la cât mai multă lume. 

Din acest punct de vedere s-ar plia. Nu mi se pare a fi un dur. Este un tip care se face plăcut. Mi se pare că este apropiat de jucători, nu este un antrenor de tipul dur. Dar, cred că e un om care poate colabora cu persoanele din jurul lui, inclusiv cu Gigi Becali”, a dezvăluit Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Răchită: “Ce lovitură ar fi pentru Gigi Becali pentru că ar valida tot acest complex”

În schimb, Valeriu Răchită speră ca Bogdan Lobonţ să nu accepte oferta lui Gigi Becali. Fostul jucător al Stelei consideră că prin această mutare patronul FCSB ar valida toate declaraţiile pe care le dă vis-a-vis de antrenorii care trebuie să fie obedienţi:

“Ce lovitură ar fi pentru Gigi Becali pentru că ar valida tot acest complex. Dacă vine Lobonţ, jucător emblematic al echipei naţionale, a fost la AS Roma şi să accepte rolul de slujitor… L-ar valida pe Gigi Becali. Eu sper ca Lobonţ să nu accepte”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoş: “Încerca să schimbe mentalităţi, să scoată cantonamentul înainte de meci”

Florin Gardoş şi-a adus aminte de o discuţie cu Bogdan Lobonţ, din perioada în care antrena U Cluj şi a ratat promovarea. Fostul portar i-a dezvăluit lui Gardoş că a încercat să schimbe mentalităţi la Cluj, dar s-a lovit de tradiţionalismul puternic:

“Am avut o discuţie cu el după ce a plecat de la U Cluj. El nu a reuşit să promoveze atunci. Povestea că încearcă să schimbe mentalităţi, să scoată cantonamentul înainte de meci, vis-a-vis de masă.

Avându-l pe Neluţu Sabău acolo care era total opus, îi era greu să schimbe ceva. Cred că are nişte principii la care ţine foarte mult, a încercat să le impună la U Cluj… “, a spus Gardoş la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT