Sport

Răsturnare de situație! Ovidiu Burcă neagă dezvăluirile lui Eugen Voicu: „Capitolul Dinamo e închis!” Update

Eugen Voicu a anunțat că Ovidiu Burcă a rămas alături de Dinamo din postura de consilier al Red&White. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare neagă declarațiile patronului.
07.12.2023 | 11:00
Rasturnare de situatie Ovidiu Burca neaga dezvaluirile lui Eugen Voicu Capitolul Dinamo e inchis Update
Ovidiu Burcă neagă că va continua la Dinamo din postura de consilier al Red&White. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
07-12-2023
09:05

Ovidiu Burcă, anunț clar după dezvăluirile lui Eugen Voicu: „Capitolul Dinamo e închis!”

Ovidiu Burcă a anunțat răspicat că nu va continua sub nicio formă la Dinamo. După ce a declarat la conferința de presă că va pleca definitiv de la Dinamo, Ovidiu Burcă a revenit cu noi precizări. 

Eugen Voicu anunțase în urmă cu o zi că Ovidiu Burcă va rămâne alături de Dinamo din postura de consilier al celor de la Red&White. 

„NU rămân în club și NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce privește managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferința de presă susținută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Mă odihnesc puțin și mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambițiilor mele profesionale. Am o relație bună cu toți cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viața merge înainte iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo ca urmare a crizei pe care o traversează formația din Ștefan cel Mare. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Zeljko Kopic îi va lua locul pe bancă antrenorului român care a luat hotărârea să plece după o ceartă cu administratorul special Andrei Nicolescu.

Răsturnare de situație! Ovidiu Burcă va continua la Dinamo: „Va fi consilierul nostru”

În cadrul conferinței de presă de adio, Ovidiu Burcă și-a anunțat plecarea definitivă de la Dinamo, însă Eugen Voicu l-a dat de gol pe antrenorul care i-a readus pe „câini” în prima ligă. Acționarul din Ștefan cel Mare a anunțat că Ovidiu Burcă va continua la Dinamo prin intermediul Red&White.

ADVERTISEMENT

Concret, Ovidiu Burcă va fi consilierul conducătorilor din cadrul clubului. Eugen Voicu a luat această decizie în semn de mulțumire pentru munca depusă de Ovidiu Burcă la Dinamo.

„Ovidiu este acum colaborator în Red&White, am ajuns la o soluție, va fi pentru câteva luni consilierul nostru și ne va ajuta în anumite situații.

ADVERTISEMENT

Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club, aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm pentru încetarea colaborării”, a declarat Eugen Voicu, la Pro TV.

„Burcă e un om cu experiență în fotbal. Ne va ajuta”

Deși raportul contractual cu Dinamo s-a încheiat, Ovidiu Burcă va rămâne aproape de formația din Ștefan cel Mare prin intermediul Red&White. Eugen Voicu mizează pe experiența fostului conducător de la Rapid.

ADVERTISEMENT

„A fost o încetare pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm pentru câteva luni să avem suportul lui. E un om cu experiență în fotbal, a condus și un club mulți ani. Ne poate ajuta”, a mai spus Eugen Voicu.

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo după mai bine de un an. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a preluat echipa după retrogradarea în liga secundă, iar după un sezon a reușit să-i aducă pe „câini” pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic, debut cu stângul pe banca lui Dinamo

Zeljko Kopic a apucat deja să debuteze pe banca lui Dinamo. Croatul a fost la margine la înfrângerea „câinilor”, scor 1-2 cu Sepsi la Sf. Gheorghe, în ultimul meci al etapei cu numărul 18 din SuperLiga.

”Domnul Kopic a venit la Dinamo și sper că și-a pus o clauză acolo în contract care specifică faptul că trebuie să aducă jucători. Altfel nu văd nicio șansă să ieșim din situația asta, fără jucători.

În primul rând sistemul de joc pe care l-a abordat cu trei fundași centrali a fost unul greșit. Toți au fost foarte lenți. Cu Ricardo Grigore care n-a jucat de câteva luni. Asta trebuia să îți dea niște semne de întrebare.

Când se schimbă antrenorul trebuie o schimbare de atitudine la echipă. În prima repriză nu am văzut-o și asta m-a îngrijorat foarte tare. Eu sper că se va schimba ceva la Dinamo și vorbesc de atitudinea asta. Din contră, prima repriză a fost mai proastă decât în alte meciuri”, a fost analiza lui Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT