Sport

Gigi Becali, răspuns tranșant în privința transferului lui Compagno la Dinamo: ”Deja încep să mă enervez”

Andrea Compagno urmează să plece în această iarnă de la FCSB, însă Gigi Becali a exclus din start varianta transferului la Dinamo.
30.01.2024 | 18:02
Gigi Becali raspuns transant in privinta transferului lui Compagno la Dinamo Deja incep sa ma enervez
Andrea Compagno urmează să plece în această iarnă de la FCSB, însă Gigi Becali a exclus din start varianta transferului la Dinamo. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAa avut o discuție cu Mihai Stoica pe tema aducerii atacantului italian în tabăra ”câinilor” și ar vrea să mai vorbească dacă sumele de transfer s-au schimbat între timp.

Gigi Becali exclude transferul lui Compagno la Dinamo

Deși l-a scos de la inimă pe Andrea Compagno și vrea să-l vândă cât mai repede de la FCSB, patronul Gigi Becali nici nu ia în calcul cedarea italianului la Dinamo. El consideră că marea rivală nu are banii necesari pentru un astfel de transfer.

ADVERTISEMENT

”Tată, eu nu știu nimic și nici nu mă interesează ce a spus Nicolescu ăla, că a vorbit el cu Meme sau nu mai știu ce. Cu mine nu a vorbit nimeni, iar Compagno trebuie să se decidă unde pleacă în străinătate.

Deja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno. Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai și bani să îi plătești salariul lui Compagno.

ADVERTISEMENT

V-am mai spus că eu am acceptat ofertele pentru el. Aștept să se decidă mai repede. Nu mă mai întrebați cai verzi pe pereți de Dinamo. Hai să fim serioși!”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Transferul în Kazahstan poate pica din cauza soției lui Compagno

Atacantul Andrea Compagno va pleca mai mult ca sigur în această iarnă de la FCSB, iar Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că acesta are o ofertă importantă din Kazahstan.

ADVERTISEMENT

Aktobe îi propune italianului un contract valabil pe doi ani din care poate încasa, cu tot cu bonusuri, nu mai puțin de 1.000.000 de euro, însă soția fotbalistul, care este însărcinată, nu este de acord cu această mutare.

După victoria cu 3-0 obținută pe terenul Universității Craiova, Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că trebuie să uităm de Andrea Compagno la FCSB și că este dispus să îl dea oriunde.

ADVERTISEMENT

”Nu mă mai interesează de el. Nu este problema mea Compagno. Costă 150.000 – 200.000 de euro. La revedere! Nu mă mai interesează de Compagno. La revedere! Uită-l, uită-l! S-a terminat! La revedere! Nu ştiu cât va fi, 150.000 – 200.000. Am trei oferte pentru el”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB - Farul