Life

Războinicii au pus tunurile pe Alexandra Porkolab. Nu o mai vor la Survivor România 2023: „Mi se pare prefăcută”

Alexandra Porkolab, în pericol de eliminare de la Survivor România 2023, după ce mare parte din Războinici au nominalizat-o!
13.02.2023 | 22:00
Razboinicii au pus tunurile pe Alexandra Porkolab Nu o mai vor la Survivor Romania 2023 Mi se pare prefacuta
Alexandra Porkolab, în pericol de eliminare la Survivor Românai 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au amuzat Războinicii de spectacolul din ultimul consiliu, însă foarte curând le-a venit și lor rândul să fie în centrul atenției la Survivor România 2023. Accidentată și după ce a fost nevoită să poartă un guler cervical, Alexandra Porkolab a văzut cum, rând pe rând, colegii au nominalizat-o spre eliminare.

Alexandra Porkolab se află în pericol de eliminare de la Survivor România 2023

Cearta dintre Remus Boroiu și Faimoși, din ultimul consiliul de la Survivor România 2023 i-a amuzat din cale afară pe Războinici. Pe lângă șușotelile care au avut loc pe moment, tribul albastru a continuat discuțiile și la întoarcerea în camp.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă l-a luat serios în vizor pe Remus, pe care l-a comparat cu un copil și pe seama căruia a glumit de mai multe ori, în timp ce, în partea cealaltă, Ștefania i-a transmis colegului său că și-a însușit de unul singur eticheta de victimă.

„Consiliu cu surprize din partea Faimoșilor, fiindcă nu mă așteptam să fie scandalul ăla, de față cu noi, în consiliu. Pe bune, deci mie mi s-a părut că Remus s-a înjosit cu discursurile lui și ceilalți au dat, cumva, în el ca într-un copil mic”, a spus Alin Chirilă în fața Războinicilor.

ADVERTISEMENT

De altfel și pe traseu au existat mai multe discuții pe această temă, pentru că Războinicii s-au decis să profite de punctele slabe ale Faimosului și să-l atace moral pe acesta. Totuși, Remus nu s-a lăsat mai prejos și la un moment dat, în timpul jocului pentru imunitate de luni, 13 februarie 2023, a spus că l-a simțit pe Robert Moscalu din cauza „mirosului de barbă nespălată”.

Războinicii au pierdut jocul de imunitate și s-au întors împotriva Alexandrei Porkolab

Cum jocurile de destabilizare emoțională nu au mers așa cum au sperat, Războinicii au pierdut imunitatea și după ce Andrei Neagu a fost eliminat, sunt pe cale să piardă un alt coleg. Spre surprinderea Faimoșilor, la votul colectiv nu a fost propusă Codruța Began, lucru obișnuit deja, ci Alexandra Porkolab.

ADVERTISEMENT

Astfel, deși este accidentată, a privit cum colegii săi o propun spre eliminare, în plus Războinicii nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa acesteia, fiind acuzată că este duplicitară. Nominalizarea, însă, nu a fost o surpriză pentru Războinică.

„Votul meu în această seară va merge către Alexandra Porkolab, fiindcă-mi pun foarte multe semne de întrebare în privința ei”, a spus Andreea Moromete. „Mi se pare prefăcută, are mereu replici tăioase. Mă atacă mereu cu replici și aciditate și din punct de vedere Survivior. Joacă pe mai multe fronturi”, a spus și Codruța Began.

ADVERTISEMENT

„Sinceră să fiu, mă așteptam să fie voturi către mine. Cred că, în general, oamenii care spun lucrurilor pe nume deranjează. Atunci când descoperi care este cel mai puternic îl pui la pământ”, a fost reacția Alexandrei Porkolab.

Codruța Began și Alexandra Ciomag, nominalizate spre eliminare

Totuși, nici fericirea Codruței Began n-a durat prea mult, pentru că Andrei Krișan- cel care a câștigat a treia oară colanul de imunitate individuală- a numit-o, amintind de accidentarea la genunchi a Războinicei, care nu a fost deloc surprinsă.

„La un moment au ajuns să fie niște repercusiuni care s-au văzut și la jocul de astăzi. Astă seară, pentru binele persoanei respective, această nominalizare merge către Codruța”, a explicat Andrei Krișan.

Pe de altă parte, Luciana Vagneti, care a câștigat pentru prima dată imunitatea personală, a votat-o pe Alexandra Ciomag după ce cu puțin timp înainte, în tabără, s-a certat cu colegii săi și a afirmat că nu vrea să spune dinainte pe cine va nominaliza, dar că o va face după cum simte.

„Îmi pare foarte rău că noi suntem în poziția asta. Nu pot să votez rațional, să stau să număr câte puncte a adus cineva. Pe mine asta nu mă interesează. Mă interesează ce simt. Votez cum simte inima mea, sper ca echipa să respecte decizia mea”, a spus Războinica.

ADVERTISEMENT