Sport

Răzvan Lucescu rămâne lider în Grecia. PAOK salvează derby-ul cu AEK Atena cu un gol în final

PAOK Salonic a scos in extremis un rezultat de egalitate în derby-ul cu AEK Atena și se menține astfel în fruntea clasamentului din Grecia.
11.02.2024 | 22:47
Razvan Lucescu ramane lider in Grecia PAOK salveaza derbyul cu AEK Atena cu un gol in final
PAOK Salonic a scos in extremis un rezultat de egalitate în derby-ul cu AEK Atena și se menține astfel în fruntea clasamentului din Grecia. Sursă foto: paokfc.gr
ADVERTISEMENT

Meciul s-a disputat la doar 2 zile după ce tehnicianul român și-a prelungit contractul cu ”alb-negrii” până în vara anului 2027. În urma acestei înțelegeri, el va primi un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.

PAOK răsuflă ușurată după derby-ul cu AEK Atena

Weekend-ul a fost unul încins la Salonic, deoarece PAOK și Răzvan Lucescu au primit vizita rivalei AEK Atena, într-un derby de tradiție ce a contat pentru etapa a 22-a a campionatului Greciei.

ADVERTISEMENT

Prima repriză a fost una fără goluri, dar jucată cu o intensitate foarte mare și în care s-au acordat trei cartonașe galbene. Partea secundă a început cum nu se poate mai prost pentru PAOK, oaspeții reușind să deschidă scorul prin suedezul Niclas Eliasson (47).

Răzvan Lucescu a reacționat imediat și a făcut modificări în echipa sa, dar totul părea în zadar, deoarece formația din Salonic nu reușea să marchez. Izbăvirea a venit în minutul 89, atunci când polonezul Tomasz Kedziora a restabilit egalitatea din pasa veteranului brazilian Taison.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat de egalitate smuls pe finalul jocului, PAOK Salonic se menține lider în clasament cu 51 de puncte, urmată de Panathinakos, cu 50 de puncte, și AEK Atena, cu 49 de puncte.

PAOK, săptămână de foc plină de derby-uri

În etapa viitoare, a 23-a, pentru trupa lui Răzvan Lucescu urmează un nou derby pe Stadio Toumbas. PAOK va primi duminică, 18 februarie, de la ora 20:30, vizita rivalei Olympiakos, care se află pe locul 4 în clasament, cu 44 de puncte.

ADVERTISEMENT

Până atunci, formația pregătită de antrenorul român va juca, tot acasă, cu Panathinaikos, în prima manșă a semifinalelor Cupei Greciei. Întâlnirea este programată miercuri, 14 februarie, de la ora 19:30.

Presa elenă a anunțat încă de la finalul anului trecut că oficialii clubului PAOK Salonic i-au pregătit o nouă înțelegere, fiind mulțumiți de felul cum se prezintă formația sub comanda lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

”Unele relații transcend sportul în sine. Unele relații devin relații pe viață. PAOK anunță prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027. În Răzvan avem încredere…”, a fost mesajul prin care PAOK a anunțat prelungirea contractului

ADVERTISEMENT