Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Zăvăleanu, dat afară de la Dinamo? Eșecurile care i-ar putea fi fatale administratorului judiciar. Video Exclusiv

Răzvan Zăvăleanu ar putea fi dat afară de la Dinamo, din cauza eșecurilor de la nivelul conducerii. Dorin Șerdean a vorbit despre relația pe care o are cu administratorul judiciar.
05.02.2023 | 11:35
Razvan Zavaleanu dat afara de la Dinamo Esecurile care iar putea fi fatale administratorului judiciar Video Exclusiv
Dorin Șerdean a precizat că Răzvan Zăvăleanu ar putea fi dat afară de la Dinamo din cauza nereușitelor din conducerea clubului. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a vorbit pe larg în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre relația cu Răzvan Zăvăleanu. Deținătorul pachetului de acțiuni majoritare de la Dinamo a precizat că administratorul judiciar ar putea fi dat afară de la club din cauza eșecurilor repetate de la nivelul conducerii.

Dorin Șerdean a vorbit despre relația cu Răzvan Zăvăleanu: „Nu sunt de acord cu propunerile dumnealui”

Dorin Șerdean a oferit informații exclusive despre relația pe care o are cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Acționarul clubului din Ștefan cel Mare consideră că soluția viabilă pentru salvarea lui Dinamo este o nouă propunere de modificare a planului. De asemenea, Dorin Șerdean nu este de acord cu decizia lui Răzvan Zăvăleanu de a face apel împotriva hotărârii Tribunalului București care a respins planul de reorganizare modificat.

ADVERTISEMENT

„(n.r. râde – declarațiile lui Răzvan Zăvăleanu) Nu comentez, nu știu. Nu comentez aceste declarații. Sunt declarațiile dumnealui și le-a asumat. Relația mea cu dumnealui este doar prin prisma clubului.

Până la urmă eu am fost cel care a contestat planul pe care l-a propus, modificarea pe care a propus-o și am avut câștig de cauză în instanță, chiar dacă dumnealui a făcut mai departe apel împotriva hotărârii judecătorești din 13 decembrie 2022 atât el, cât și APCH. 

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt de acord cu propunerile pe care le-a făcut dumnealui. Din punctul acesta de vedere, i-am spus ‘domne, trebuie să găsim o altă soluție. Care ar fi soluția?’

Modificarea planului, soluția lui Șerdean pentru salvarea lui Dinamo

O nouă propunere de modificare a planului ca să facem asociația mai atractivă din punct de vedere financiar pentru un investitor. Pentru că nimeni nu vrea să-și asume datorii atât de mari pentru că e aproape imposibil să găsim pe cineva să acopere acele datorii. 

ADVERTISEMENT

Soluția pe care o văd și spre care ar trebui să ne îndreptăm nu e aceea de a se continua cu apelul pe care vrea să-l continue. Mai apare o problemă. Bine, nici nu știm cât se va desfășura apelul în instanță.

Apoi, dacă apelul va întoarce decizia tribunalului, normal că noi o să facem altă cale de atac prin care o să ajungă la cea mai înaltă instanță din România și din nou înseamnă timp pierdut”, a declarat Dorin Șerdean, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dorin Șerdean i-a dat dreptate lui Gigi Becali

Dorin Șerdean nu luase la cunoștință despre declarațiile făcute în spațiul public de Gigi Becali, însă, ulterior, i-a dat dreptate patronului de la FCSB. Acționarul majoritar de la Dinamo a precizat că dacă Zăvăleanu obținea victoria în instanță i-ar fi pus gând rău.

„Nu am citit ce a spus Becali. (n.r. să nu meargă cu apelul mai departe și să găsească rapid o soluție cu ștergerea datoriilor) Dacă a zis așa are dreptate, din acest punct de vedere.

Soluția e să găsim o modificare rezonabilă a planului de reorganizare care să facă mai atractiv Dinamo pentru un investitor. 

( a luat vreo inițiativă Răzvan Zăvăleanu? Nu știu. Sunt discuțiile pe care le-am avut cu dumnealui recent. Partea bună a lucrurilor după 13 decembrie 2022 este că s-a revenit un dialog normal din partea lui Vlad Iacob și a lui Răzvan Zăvăleanu cu mine. (n.r. dacă Zăvăleanu câștiga vă călca pe cap) Aveți dreptate”, a mai spus Dorin Șerdean.

Răzvan Zăvăleanu ar putea fi dat afară de la Dinamo pentru eșecurile repetate de la conducerea clubului: „E normal”

Dorin Șerdean a explicat că propunerea lui Răzvan Zăvăleanu din planul reorganizat nu este cea corectă. Acționarul lui Dinamo a menționat că din cauza eșecurilor repetate Zăvăleanu ar putea fi dat afară, dar a menționat că soluțiile trebuie găsite împreună.

„Primul plan e absolut greu de dus la îndeplinire, de asta a venit cu modificare, dar nu este deloc rezonabilă. Atâta timp cât tu deposedezi pe cineva de o proprietate și o dai altcuiva printr-un plan, nu este corect.

Este o ușă deschisă pentru un proces la Curtea Constituțională. Asta e realitatea. Trebuie să umblăm la un nou plan rezonabil și prin care să se realizeze tăierea datoriilor. 

 

Are 6% plus TVA din încasările clubului. Da, e normal să fie dat afară. Trebuie să înțeleagă situația egală. Trebuie să găsim împreună o soluție pentru că degeaba îl dau afară și dăm mâine faliment.

Trebuie să găsim soluțiile și propunerea mea pentru dumnealui este de a veni cu o modificare rezonabilă de plan de reorganizare care să facă Dinamo mai atractivă”, a mai spus Dorin Șerdean, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT