Sport

Răzvan Zăvăleanu, dezvăluiri despre demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo: ”Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului”

Răzvan Zăvăleanu a fost criticat vehement în ultima perioadă de Mircea Rednic pentru situația de la Dinamo, iar acum a explicat motivele pentru care tehnicianul a fost îndepărtat de la echipă.
14.08.2022 | 10:38
Razvan Zavaleanu dezvaluiri despre demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului
Răzvan Zăvăleanu a fost criticat vehement în ultima perioadă de Mircea Rednic pentru situația de la Dinamo, iar acum a explicat motivele pentru care tehnicianul a fost îndepărtat de la echipă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate la finalul anului trecut că ”Puriul” a fost dat afară de conducătorii clubului, în frunte cu Iuliu Mureșan și administratorul judiciar.

Demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo, explicată de Răzvan Zăvăleanu

Mircea Rednic nu s-a împăcat cu demiterea de la Dinamo și ori de câte ori a avut ocazia i-a criticat pe șefii clubului, în mod special pe Răzvan Zăvăleanu, despre care a spus că nu i-a ajutat cu nimic pe ”câini”.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar a revenit asupra subiectului și a dezvăluit că au existat consultări chiar și cu fostul acționar Nicolae Badea, dar a recunoscut că acesta a fost informat despre plecarea lui Rednic abia după luarea deciziei.

”Nu e nimic de ascuns! Decizia luată de Iuliu Mureșan a fost susținută de noi. Nu am niciun fel de problemă în a recunoaște acest lucru. Ne sfătuiam cu domnul Badea. Era o situație de criză, lucrurile se acumulaseră. Nu mai puteam continua relația cu Rednic.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat pe tema asta cu domnul Badea. Domnul Mureșan l-a sunat pe domnul Badea înainte de desfacerea contractului, însă nu i-a răspuns. I-am comunicat domnului Badea ce s-a întâmplat, după ce m-a sunat”, a declarat Zăvăleanu, pentru prosport.ro.

Sorescu, motiv pentru îndepărtarea lui Rednic

Oficialul dinamovist a mărturisit că îndepărtarea lui Rednic de la Dinamo s-a produs în momentul în care antrenorul și-a depășit atribuțiunile sportive și nu a ținut de cererea conducătorilor în privința lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

”Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului. O astfel de colaborare nu poate avea loc. Lucrurile trebuie să meargă în aceeași direcție. Dacă domnul Rednic s-ar fi limitat la partea sportivă, poate că lucrurile funcționau bine. Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună.

I-am explicat că principala noastră marfă de export e Sorescu, care trebuie împachetat cât mai bine, pentru a fi vândut cu un preț cât mai mare. În schimb, a fost trimis în vacanță la munte”, a afirmat Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar a vorbit de curând despre cel mai negru scenariu de la Dinamo, în care echipa să intre în faliment, însă a recunoscut că speră să nu fie lăsat clubul să ajungă într-un astfel de moment.

ADVERTISEMENT