Sport

RB Leipzig, ironie fină după scandalul de la golul anulat cu Real Madrid. Cum l-a prezentat pe Carlo Ancelotti

Primul meci al anului din Champions League a venit cu un scandal uriaș, după ce RB Leipzig a avut un gol anulat eronat în meciul cu Real Madrid.
14.02.2024 | 10:33
RB Leipzig ironie fina dupa scandalul de la golul anulat cu Real Madrid Cum la prezentat pe Carlo Ancelotti
Primul meci al anului din Champions League a venit cu un scandal uriaș, după ce RB Leipzig a avut un gol anulat eronat în meciul cu Real Madrid. Sursă goto. goal.com
ADVERTISEMENT

”Galacticii” s-au impus cu 1-0 în Germania, în prima manșă a optimilor de finală ale Champions League, însă brigada de arbitri i-a privat pe nemți de un gol perfect valabil în startul partidei.

RB Leipzig, reacție ironică după golul anulat cu Real Madrid

Era abia minutul 2 când golul reușit de Benjamin Sesko în întâlnirea RB Leipzig – Real Madrid a fost anulat eronat de ”centralul” bosniac Irfan Peljto. A fost un moment de-a dreptul uluitor și frustrant pentru formația germană.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Bundesliga nu a ratat momentul pentru a face o ironie fină pe rețelele de socializare la adresa ”galactilor”, despre care s-a spus întotdeauna că sunt ajutați de arbitri.

Pe contul de Twitter, RB Leipzig a pus o poză în care antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, are o expresie de nedumerire pe față și a scris: ”Noi, în al doilea minut”, referire clară la golul anulat eronat.

ADVERTISEMENT

Specialiștii, nedumeriți de eroarea de arbitraj

Fostul mare arbitru spaniol Antonio Mateu Lahoz a mărturisit că nu a înțeles de ce golul marcat de RB Leipzig a fost anulat. ”Asta nu poate fi. Pe teren poți fi confuz ca sportiv, dar VAR-ul e pentru tipul ăsta de lucruri. Este o nebunie.

Este o nebunie să anulezi un gol pentru asta. Acesta nu este fotbal. Golul lui Leipzig ar fi trebuit să fie pe tabela de marcaj. Trebuie să fim sinceri. Dacă se întâmpla asta unei echipe spaniole, ne-am fi pus mâna în cap”, a declarat Mateu Lahoz, conform Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

În minutul 2 al partidei, Sesko primește o minge șutată pe care o împinge cu capul în poarta lui Lunin. Atacantul lui RB Leipzig este ținut de Rodrygo în joc atunci când slovenul primește balonul de la colegul său, însă, se pare, că golul a fost anulat pentru că Benjamin Henrichs, aflat în poziție de ofsaid, l-ar jena pe portarul Realului.

”A anulat golul, înţeleg că a fost o interferenţă cu portarul, pentru că jucătorul îl împingea pe Lunin şi cred că era destul de clar în ofsaid. Avem un mic avantaj, dar trebuie să jucăm manşa secundă cu acelaşi angajament”, a reacționat Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Real Madrid a câștigat cu 1-0 după un gol superb marcat de Brahim Diaz. ”A marcat un gol spectaculos. Este încrezător, a contribuit foarte mult, a muncit mult. Când a început acţiunea, am strigat la el să nu piardă mingea şi nu a pierdut-o”, a mai spus tehnicianul italian.

ADVERTISEMENT