Sport

Reacția lui Gigi Becali după ce Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea TAS: ”Va mai câștiga bani din tenis”

TAS a redus suspendarea Simonei Halep, după audierile care au avut loc în februarie. Decizia a fost luată în unanimitate, 3-0, de către judecători.
05.03.2024 | 21:58
Reactia lui Gigi Becali dupa ce Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea TAS Va mai castiga bani din tenis
Gigi Becali, recție după ce Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea TAS. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Pedeapsa Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Decizia este una definitivă, iar tenismena poate reveni în circuitul WTA.

Gigi Becali, reacție după victoria Simonei Halep la TAS: ”Este o veste minunată”

După aflarea veștii, Gigi Becali a declarat că nu are încredere că Simona Halep va mai putea atinge nivelul la care era în urmă cu câțiva ani. Românca a ocupat locul 1 WTA și are două trofee de Grand Slam câștigate, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

ADVERTISEMENT

”La asta mă uit. Ce să spun eu? Este o veste minunată. Nu cred că mai poate ajunge numărul 1 mondial, dar va mai câștiga bani din tenis”, a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport.

Prima reacție a ITIA după ce TAS a decis micșorarea pedepsei primite de Simona Halep

La scurt timp după ce TAS a dat verdictul, Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a oferit o poziție oficială, printr-un mesaj publicat de Karen Moorhouse, directorul executiv.

ADVERTISEMENT

“Un element esențial al procesului anti-doping este posibilitatea sportivului de a contesta, iar ITIA respectă atât acest drept, cât și verdictul ulterior. ITIA așteaptă motivarea integrală, pe care o va analiza amplu”, a declarat Karen Moorhouse.

Când revine Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis de la Miami, în perioada 19-31 martie 2024. Românca are însă nevoie de wild-card, deoarece a ieșit din clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

Totuși, George Cosac, preşedintele FRT, a sfătuit-o pe Simona Halep să nu se grăbească şi să revină nepregătită pe teren pentru a nu risca o accidentare.

”Va trebui să o ia pas cu pas, să aibe un pic de răbdare. Să se pună la punct pe parte fizică şi apoi, sunt sigur că va mai avea încă cel puţin doi ani în care să obţină performanţele pe care le-a mai obţinut”, a spus Cosac pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT