Sport

Reacție acidă la acuzele de după FC Voluntari – FCSB 2-2. „Nu mă mai miră nimic! Tot noi, corecții, suntem huliți?”. Exclusiv

Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari a reacţionat pentru FANATIK după acuzele primite de echipa sa care a împiedicat FCSB din drumul spre "finala" campionatului.
18.05.2022 | 19:08
Reactie acida la acuzele de dupa FC Voluntari  FCSB 22 Nu ma mai mira nimic Tot noi corectii suntem huliti Exclusiv
Costin a marcat golul egalizator în meciul FCSB - Voluntari, în minutul 88. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Voluntari le-a interzis celor de la FCSB să joace “finala” campionatului cu CFR Cluj. Ilfovenii au remizat, scor 2-2, pe Arena Naţională şi au trimis titlul la Cluj, CFR-ul profitând de oportunitatea ivită. Echipa lui Dan Petrescu a câştigat meciul cu Universitatea Craiova şi şi-a asigurat al cincilea titlu consecutiv.

Reacție dură în urma acuzelor de după FC Voluntari – FCSB 2-2. „Nu mă mai miră nimic!”

Directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, a reacţionat pentru FANATIK după acuzele primite de cei de la FC Voluntari, spunând că nu îl mai miră nimic dacă există controverse şi dacă îţi aperi corect şansele:

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai miră nimic în fotbalul românesc. Tot noi, corecţii, suntem huliţi?  Nu mai am ce să spun dacă ies discuţii şi dacă ne apărăm corect şansele”, a fost reacţia lui Bălănescu pentru FANATIK.

Bogdan Bălănescu îl îmbrăţişează pe Liviu Ciobotariu după meciul Voluntari - FCSB 2-2. Sursa: sportpictures.eu
Bogdan Bălănescu îl îmbrăţişează pe Liviu Ciobotariu după meciul Voluntari – FCSB 2-2. Sursa: sportpictures.eu

Gigi Becali a “tunat” la finalul meciului: “Mă deranjează că a luat primă de la CFR”

Cea mai virulentă reacţie a avut-o Gigi Becali, care i-a acuzat pe ilfoveni că au încasat o primă consistentă de la rivalii de la CFR Cluj pentru a scoate un rezultat pozitiv pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

”Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500.

Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR.

ADVERTISEMENT

“Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”

Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva ‘băi, Gigi, tu ai inspirație la multe, dar ești prost la oameni’. Eu iubesc oamenii și nu am cum să n-am încredere în ei. Când ajungi așa, zic că e adevărat că sunt idiot.

Nu știu la cine mă refer, mă refer la faptul că o echipă a luat primă de 3.000 de euro de la CFR. Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”, a spus Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari joacă a doua finală de Cupă din istoria echipei: “Cred că şansele sunt egale, 50-50”

CFR Cluj a profitat de şansa ivită şi s-a distanţat la patru puncte de FCSB cu o etapă înainte de final, după ce au învins cu 2-1 Universitatea Craiova. Astfel, derby-ul din ultima etapă se va disputa doar pentru palmares.

FC Voluntari va disputa, joi, de la ora 20:30, finala Cupei României, împotriva lui Sepsi. Meciul va avea loc pe noul stadion Giuleşti. Ilfovenii i-au pierdut pentru acest meci pe Tamaş şi Meleke, însă oficialii echipei sunt optimişti că pot obţine trofeul:

“Sunt optimist, nu am motive să nu fiu. Poate doar accidentările suferite în meciul cu FCSB. Dar cred că şansele sunt egale, 50-50”, a spus Bălănescu pentru FANATIK.

FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017, după o finală disputată cu Astra. Echipa antrenată atunci de Claudiu Niculescu a reuşit să ia şi Supercupa României, după ce a învins Viitorul. Sunt singurele trofee din istoria clubului, care poate să îşi mai adauge o Cupă în palmares.

  • 4 este locul ocupat de FC Voluntari în Casa Pariurilor Liga 1
  • 2 trofee a câştigat FC Voluntari până acum (Cupa şi Supercupa în 2017)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,77 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT