Sport

Reagy Ofosu a plecat oficial de la UTA Arad! Jucătorul continuă în SuperLiga. Update exclusiv

UTA Arad a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de profil ofensiv Reagy Ofosu. Jucătorul de 32 de ani va continua în SuperLiga la FC Botoșani.
15.02.2024 | 14:53
Reagy Ofosu a plecat oficial de la UTA Arad Jucatorul continua in SuperLiga Update exclusiv
Reagy Ofosu a reziliat cu UTA și a semnat cu FC Botoșani imediat după meciul direct de luni! Exclusiv
ADVERTISEMENT
15-02-2024
12:55

FC Botoșani a anunțat transferul lui Ofosu!

FC Botoșani a anunțat pe contul de Facebook al clubului transferul oficial al lui Reagy Ofosu de la UTA Arad.

Bine ai revenit, Reagy Ofosu!

FC Botoșani anunță transferul atacantului lateral Reagy Ofosu, care revine astfel pe „Municipal”, unde a evoluat în sezonul 2019-2020. În vârstă de 32 de ani, extrema stânga a mai jucat în carieră pentru FC Ingolstadt, Chemnitzer FC (ambele din Germania), Grödig (Austria), NEC Nijmegen (Țările de Jos), NK Istra (Croația), Spartak Trnava (Slovacia), Universitatea Craiova, Bursaspor (Turcia), Ionikos Nikeas (Grecia), Ohod Club (Arabia Saudită) și UTA Arad.

Ne bucurăm că ai revenit acasă, Reagy și sperăm să ne bucuri cu cât mai multe reușite frumoase!”, se arată pe pagina de facebook a Botoșaniului.

 

13-02-2024
11:27

UTA Arad s-a despărțit oficial de Reagy Ofosu

Reagy Ofosu nu mai este jucătorul celor de la UTA Arad. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul care evoluează în extrema stângă a reziliat contractul cu echipa lui Mircea Rednic după duelul cu FC Botoșani, scor 2-2, în etapa a 25-a a SuperLigii.

Câștigător al Cupei României cu Universitatea Craiova, Reagy Ofosu va continua în SuperLiga la FC Botoșani. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fotbalistul german de 32 de ani a semnat contractul cu moldovenii după meciul direct de la Arad, unde nu a fost inclus în lot de Mircea Rednic.

„Mulțumim, Reagy Ofosu! UTA și Reagy Ofosu au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului. Mijlocașul german de 32 de ani a evoluat în opt meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive în cele 300 de minute jucate.

Mult succes, Reagy, și cât mai multe realizări în viitoarele aventuri!”, a fost anunțul oficial al celor de la UTA Arad. Reagy Ofosu a mai jucat pentru FC Botoșani în perioada iulie 2019 – octombrie 2020.

 

FANATIK a aflat că mijlocașul german Reagy Ofosu a semnat cu FC Botoșani imediat după meciul de astăzi dintre UTA și formația patronată de Valeriu Iftime, scor 2-2.

Reagy Ofosu a reziliat cu UTA și a semnat cu FC Botoșani imediat după meciul direct de luni!

Mircea Rednic (61 de ani) a știut de înțelegerea dintre Ofosu (32 de ani) și FC Botoșani și a decis să nu-l includă în lot pe jucător pentru partida de luni, din etapa a 25-a din Superliga.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic, a fost deranjat la finalul meciului cu FC Botoșani de faptul că au existat jucători la formația arădeană care au părăsit echipa fix în ziua jocului cu moldovenii, însă n-a dat nume.

„A fost și săptămâna asta cu tot felul de discuții. Jucători care vin în ziua jocului, care pleacă. I-am felicitat pentru punct”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
  • 8 meciuri a jucat Ofosu pentru UTA în Superliga, unde a reușit un gol și 3 pase decisive

Reagy Ofosu se întoarce la FC Botoșani după 4 ani!

Reagy Ofosu a ajuns la UTA Arad în septembrie 2023, după ce timp de două luni a stat fără echipă în urma despărțirii de arabii de la Ohod Club.

Ofosu a mai jucat pentru FC Botoșani în perioada 2019-2020, după care a semnat cu Universitatea Craiova. Între timp a mai evoluat pentru turcii de la Bursaspor și grecii de la Ionikos Nikeas.

ADVERTISEMENT

Tot în cursul zilei de luni FC Botoșani a mai făcut un transfer! L-a readus la echipă, după 7 ani, pe Radoslav Dimitrov (35 de ani), care ajunge la echipa moldoveană din postura de jucător liber de contract, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK.

FC Botoșani merge „all in” pentru salvarea de la retrogradare! A făcut mai multe transferuri în această iarnă prin care încearcă să redrese echipa. Printre jucătorii care au semnat cu moldovenii se numără Enzo Lopez, Daniel Celea, Zoran Mitrov și Juan Cruz Kaprof.

ADVERTISEMENT

Totuși, pe lângă penultimul loc din clasament, FC Botoșani are emoții și în ceea ce privește viitorul antrenorului Bogdan Andone la echipă. Tehnicianul a anunțat după meciul cu UTA că e dispus să-și dea demisia, însă n-a făcut un anunț oficial până la această oră.

ADVERTISEMENT