Sport

Real Madrid, replica serii în social media după o nouă prestație stelară a lui Karim Benzema în Champions League: „Fotbalul e un joc simplu…”

Karim Benzema (34 de ani) face un nou sezon de excepție la Real Madrid. A dovedit-o și prin hattrick-ul din victoria cu Chelsea, scor 1-3, pentru care a primit laude și complimente, care mai de care mai frumoase.
07.04.2022 | 09:46
Real Madrid replica serii in social media dupa o noua prestatie stelara a lui Karim Benzema in Champions League Fotbalul e un joc simplu
Karim Benzema a reușit un hattrick în Chelsea - Real Madrid 1-3. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a fost omul serii în UEFA Champions League. Internaționalul francez a marcat toate cele trei goluri ale lui Real Madrid din victoria cu Chelsea, scor 3-1, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League. După această performanță, „galacticii” au dat o replică de senzație pe rețelele de socializare.

Replica serii, după hattrick-ul lui Karim Benzema din Chelsea – Real Madrid 1-3

După succesul de vis de pe Stamford Bridge, Real Madrid a postat pe contul oficial de Twitter propria versiune a unui citat făcut celebru de către Gary Lineker: „Fotbalul este un joc simplu; 22 de oameni aleargă 90 de minute după o minge, ca la final, Benzema să înscrie de fiecare dată”.

ADVERTISEMENT

Superstarul francez a primit elogii chiar și din partea colegilor, în frunte cu portarul Thibaut Courtois, care a avut și el o prestație pe măsură la Londra.

„Karim este cel mai bun din lume. Am spus-o după meciul cu PSG, iar în această seară am văzut din nou cu toții”, a declarat goalkeeperul belgian.

ADVERTISEMENT

Returul dintre Real Madrid și Chelsea, de pe Santiago Bernabeu, e programat pentru ziua de marți, 12 aprilie, de la ora 22:00.

„Misiunea nu s-a încheiat. Dacă primim gol repede, orice se poate întâmpla. Trebuie să câștigăm și returul. Am marcat două goluri, apoi am ratat alte două ocazii, dar în final am reușit să îl dăm și pe al treilea. Ne-am dorit să avem mereu posesia

ADVERTISEMENT

În repriza a doua ne-am apărat cam jos uneori, iar Lukaku a fost aproape să înscrie în poarta noastră. Trebuie să avem grijă și să corectăm aceste lucruri la retur”, a mai adăugat Courtois.

Ce a declarat Karim Benzema după super prestația de pe Stamford Bridge

Nu doar Courtois rămâne precaut, ci și eroul serii, Karim Benzema. „Galacticii” se tem de o posibilă remontada a lui Chelsea, care este campioana Europei în exercițiu.

ADVERTISEMENT

„Sunt nopți magice ca cele în care am jucat împotriva lui PSG. Lucrurile merg bine, am jucat bine din minutul 1. Suntem bine, ne-am luptat până la capăt și când Real Madrid este așa de motivată, acest lucru ne face bine.

Cele trei goluri sunt foarte importante. Am fost foarte mulțumit de al treilea pentru că încă mă gândeam la cel pe care l-am ratat”, a declarat Karim Benzema.

ADVERTISEMENT