Life

Regele Charles, decizie neașteptată! I-a primit înapoi în sânul Casei Regale, de Crăciun!

Regele Charles pare a fi marele reconciliator al Casei Regale! Pe cine a primit înapoi, de Crăciun, monarhul? Toți au fost surprinși!
28.12.2023 | 08:46
Regele Charles decizie neasteptata Ia primit inapoi in sanul Casei Regale de Craciun
Regele Charles al Marii Britanii, la cuvântarea făcută de Crăciun. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Regele Charles încearcă marea cu degetul, ar putea spune gurile rele, după scandalurile care au afectat în ultimii ani Casa Regală, în ultima bucată de domnie a Elisabetei a II-a.

Regele Charles, surprize, surprize la Casa Regală. Pe cine a adus înapoi în sânul familiei

După ieșirea perechii Meghan Markle și Harry din sânul instituției, renunțând la atribuții, mulți au pariat că Charles va găsi o soluție pentru a se reapropia de cei doi.

ADVERTISEMENT

Ei bine, nu s-a petrecut asta, nici măcar de Crăciun! Alte personaje la fel de controversate și-au făcut cuib în Familia Regală anul ăsta, de sărbători.

Sarah Ferguson a revenit oficial în rândul familiei fostului ei soț, Prințul Andrew, de care a divorțat în anul 1996. Femeia în vârstă de 64 de ani s-a alăturat fostului partener, Regelui Charles și celorlalți membri ai familiei în tradiționalul lor drum pe jos, de Crăciun, către Biserica Sfânta Maria Magdalena aflată pe domeniul Sandringham. Sarah și-a sincronizat pașii cu figurile regale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. S-a întâmplat pentru prima dată în mai bine de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit PageSix, chiar Regele Charles a convins-o pe Sarah Ferguson să revină în Familia Regală, fie și de sărbători. Deținătorul coroanei regale a invitat-o în mare secret pe Fergie. Mama prințeselor Beatrice și Eugenie a fost chemată la prânzul de Crăciun de la moșia din Norfolk, încă în 2022, la scurt timp după ce a preluat tronul.

sarah ferguson si andrew
Sarah Ferguson, alături de fostul soț, Prințul Andrew, la invitația făcută de Regele Charles de Crăciun. Foto: splashnews.com

Sarah Ferguson și Prințul Andrew, dragoste cu controverse

Sarah Ferguson nu s-a dezmințit nici de data asta. A avut o apariție la fel de chic, cunoscută ca o fashionistă convinsă, eclipsând pe toată lumea precum în vremurile bune. A primit flori și a salutat mulțimea, așa cum o făcea în aparițiile sale publice acum 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu mai spunem de episodul rușinos în care Sarah a fost imortalizată cu degetele de la picioare în gura unui alt bărbat, dovadă a infidelității față de Andrew. Philip, răposatul ei socru, nu a vrut să o primească înapoi sub nicio formă pe Ferguson. Apropiații Casei Regale spun că lucrurile s-au schimbat după ce Regele Charles a preluat frâiele. Asta deoarece în tot acest timp Sarah a păstrat relația de prietenie cu fiul regretatei Elisabeta a II-a.