Life

Regele Charles, urmărit de o tragedie și un secret rușinos! Moartea tulburătoare a unei amante renegate

Regele Charles a fost un Don Juan care a lăsat în urmă multă durere în rândul femeilor cu care aceast a fost cuplat. Vă spunem povestea amantei Dale Tryon!
13.05.2023 | 17:32
Regele Charles urmarit de o tragedie si un secret rusinos Moartea tulburatoare a unei amante renegate
Regele Charles și povestea amantei uitate, Lady Tyron. Foto: hepta.ro/ Wikipedia. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a avut lipici la femei pe vremea când nici nu se visa că avea să urce la tronul lăsat de câteva luni liber de mama sa, regretata Elisabeta a II-a.

Regele Charles și amanta secretă. Relația neștiută cu o soție de baron

Se pare că Regele Charles a fost un bărbat destul de râvnit la finalul anilor 1980 și începutul lui 1990. A fost un bărbat destul de dorit pe vremea când era într-o relație cu Prințesa Diana, cu care a fost și căsătorit, de altfel.

ADVERTISEMENT

Camilla Parker Bowles nu a fost singura cucerire a monarhului din afara căsniciei cu Lady Di. Acesta a umblat o perioadă și cu Lady Dale Tryon… O femeie despre care presa spune că i-a frânt inima când acesta a ales-o, în cele din urmă, pe actuala sa soție și regină, Camilla.

Despre cealaltă amantă a lui Charles nu s-a scris prea multe lucruri de-a lungul vremii. Acum, având în vedere că fiul Reginei Elisabeta a II-a este în atenția tuturor după ce i s-a oferit coroana, apar lucruri interesante despre amanta ”uitată” a acestuia.

ADVERTISEMENT

Regele Charles, de la ”singura femeie care m-a înțeles cu adevărat” la negarea amantlâcului

Potrivit New York Post, Charles i-a dat porecla „Kanga” amantei sale, datorită rădăcinilor ei australiene. Despre ea a spus că a fost „singura femeie care m-a înțeles vreodată cu adevărat”.

Charles s-a împrietenit cu Dale Tryon în momentul când aceasta s-a căsătorit cu Anthony, al treilea baron Tryon, în anul 1973. Culmea, chiar soțul lui Dale i-a făcut cunoștință cu actualul rege.

ADVERTISEMENT

Despre viața acestei amante neștiută de mulți s-a făcut și un documentar. A apărut în anul 2008, difuzat de postul britanic Channel 4. În filmul respectiv, au fost scoase în evidență tragediile cu care Lady Tyron s-a confruntat. S-a punctat și dragostea uriașă pe care i-a purtat-o Regelui Charles.

Dale Tryon și Diana, apropiate de dușmănia pe care i-au purtat-o Camillei

Între cele două amante pe care le-a avut Regele Charles, Camilla și Dale, a existat o rivalitate serioasă, cronicarii de atunci scriind că acestea se urau de moarte! Atunci când Dale a născut cel de-al doilea copil, căruia i-a dat numele chiar Charles, în 1976, băiatul cel mare al Reginei Elisabeta a fost chiar nașul băiețelului!

ADVERTISEMENT

Când Charles s-a căsătorit cu Diana (iulie 1981). Atunci, triunghiul amoros cu cele două femei menționate mai sus a ajuns la final.

Dată fiind dușmănia care exista între Diana și Camilla, amanta definitivă a lui Charles, azi soție cu acte-n regulă, Dale și Prințesa Inimilor au devenit apropiate. Cele două s-au unit după principiul ”inamicul inamicului meu îmi e prieten”.

Dale a suspinat după iubirea lui Charles la mulți ani după ce relația lor se încheiase. În 1990, la un meci de polo, Lady Tryon, imobilizată în scaun cu rotile, l-a urmărit pe Charles de la depărtare. A încercat să îi ceară înapoi prietenia, dar… S-a ales cu un mare SKIP din partea monarhului.

Amanta Regelui Charles, sfârșit dramatic

Soțul lui Dale, baronul Tryon, a specificat la divorțul pronunțat în 1997, că unul din motivele pentru care se separă de femeie este condiția mintală destul de precară a acesteia. De altfel, mulți au spus că relația cu Charles a afectat-o atât de tare încât a avut anumite probleme psihice pe urmă.

Dincolo de presupusele ei probleme mintale, Lady Dale s-a confruntat cu unele certificate și recunoscute public. Femeia a aflat, în 1993, că are cancer uterin. Pe lângă asta, femeia a suferit și de boala Perthes.

Pentru a face față cancerului nemilos, afectată și de situația cu Charles, Lady Dale a făcut abuz de analgezice și vodcă, mai arată New York Post. Baroneasa a avut, după cum se poate vedea, o viață marcată de traume de neimaginat!

Lady Tryon a murit în luna noiembrie 1997. Decesul s-a produs la câteva luni după ce a căzut de la fereastra centrului medical unde se trata de cancer. Multe din secretele pe care le-a purtat în suflet le-a dus cu ea în mormânt!

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT