Life

Regele Charles urmează să-și celebreze ziua de naștere. Ce interdicție au invitații de la petrecere 

Regele Charles urmează să-și sărbătorească ziua de naștere. Regulile pe care trebuie să le respecte invitații. S-au stabilit interdicții.
10.11.2023 | 19:41
Regele Charles urmeaza sasi celebreze ziua de nastere Ce interdictie au invitatii de la petrecere
Ce vârstă va împlini Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Pregătiri pentru aniversarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Invitații care vor trece pragul evenimentului trebuie să respecte anumite reguli, legate de familia regală. Printre acestea se află și interdicții. Ce nu vor avea voie să facă?

Regele Charles își va celebra curând ziua de naștere. Reguli pentru invitați

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii își va sărbători ziua de naștere pe data de 14 noiembrie. Atunci va împlini vârsta de 75 de ani, iar pregătirile sunt în toi pentru o petrecere fastuoasă, care va avea loc la Clarence House. Organizatorii țin cont de toate dorințele monarhului britanic.

ADVERTISEMENT

După ce în ultima vreme s-au creat disensiuni destul de mari între Regele Charles și fiul său, Harry, invitații sunt rugați să nu aducă în discuții pe cei doi Duci de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle. Surse au dezvăluit pentru publicația Express că sunt temeri referitoare la pronunțarea inițialelor H și M.

”Nu numai că Regele Charles va organiza o recepție fastuoasă la Clarence House pe 14 noiembrie, dar își va face apariția și la un eveniment caritabil ce are loc la Highgrove Gardens cu o zi înainte.

ADVERTISEMENT

S-au dat instrucțiuni clare, la niciunul dintre evenimentele menționate, nu trebuie să se aducă în discuție personajele Harry și Meghan. Punct.”, au transmis surse din interiorul Palatului Buckingham pentru express.co.uk

Încă din perioada când deținea titulatura de prinț, Regele Charles găzduia și evenimente în scop caritabil, înainte de a organiza o petrecere în cinstea sa. Atât la Highgrove Gardens, cât și la Dumfries House, din Scoția. Aici sunt celebrate și alte persoane care împlinesc 75 de ani, în aceeași zi, de 14 noiembrie.

ADVERTISEMENT

”Inițial, evenimentul fundației era planificat la Dumfries House, însă Regele și-a mai dorit încă unul în apropiere, la Highgrove, ca să poată participa”, a mai precizat aceeași sursă, despre planurile Regelui Charles dinainte de ziua de naștere.

Regele Charles va avea o petrecere restrânsă

La ziua monarhului britanic vor lua parte doar rudele și apropiații. De altfel, purtătorul de cuvânt al Ducelui de Sussex a declarat pentru The Messenger că prințul Harry nu va lua parte la petrecere deoarece nu a primit nicio invitație în acest sens.

ADVERTISEMENT

Disensiunile dintre prințul Harry și tatăl lui au apărut după apariția cărții ”Rezervă”. În ianuarie 2023, prințul Harry și-a lansat această autobiografie în care a făcut dezvăluiri despre familia sa, inclusiv despre cum soția lui, Meghan Markle, a fost respinsă de cei dragi.

ADVERTISEMENT