Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reghe sau Şumudică, pe lista Universităţii Craiova?! Sorin Cârţu, detalii din culise: „Am discutat cu Mihai Rotaru”

Schimbă Mihai Rotaru, din nou, antrenorul Universității Craiova? Ce informații are Sorin Cârțu despre Reghecampf și Șumudică
27.02.2024 | 14:33
Reghe sau Sumudica pe lista Universitatii Craiova Sorin Cartu detalii din culise Am discutat cu Mihai Rotaru
Reghe sau Şumudică, pe lista Universităţii Craiova?! Sorin Cârţu, detalii din culise: „Am discutat cu Mihai Rotaru”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se clatină. Oltenii au învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, dar scaunul lui Ivailo Petev nu este deloc sigur. Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea schimbării bulgarului și despre variantele Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Ce știe Sorin Cârțu despre banca tehnică a Universității Craiova

Finalul meciului U Craiova – FC Voluntari 2-1 s-a trăit la intensitate maximă. Oltenii au marcat golul victoriei abia în minutul 85, iar în prelungiri au scăpat ca prin urechile acului de un penalty anulat cu VAR. În cazul unui nou rezultat negativ al alb-albaștrilor, soarta lui Petev putea fi pecetluită.

ADVERTISEMENT

(n.r. – te-ai gândit și tu la un Șumudică, la un Reghecampf?) Eu am mai puțin puterea să mă gândesc. Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu s-a vorbit în oraș să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră.

Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Meciul ăsta cu Voluntari era un meci important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e și victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare.

Dar în discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Reghe, interzis la Craiova?

Sorin Cârțu nu vede un al treilea descălecat al lui Laurențiu Reghecampf la clubul patronat de Mihai Rotaru. Antrenorul a pleca cu scandal din Bănie. „Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândască că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea.

Jucătorii mai puțin, dar mă refer la public, care iubesc echipa asta și au suferit”, a adăugat fostul președinte al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev e obligat să termine pe podium și să câștige Cupa României cu Universitatea Craiova. „Ar fi normal (n.r. – să fie demis). Sunt obiective care nu s-au îndeplinit. La campionat dacă mai poți scoate ceva, îi mai dai niște alibiuri, că mai era teren de recuperat, că a venit în timpul campionatului, dar ești obligat să îți impui ce gândești și ce exprimi în antrenamente și să elimini Galațiul. Joci acasă”, a conchis Cârțu.

ARE Laurentiu Reghecampf USA INCHISA la U Craiova?! | VERDICTUL TRANSANT al lui Cartu

ADVERTISEMENT