Life

Regina Consoartă Camilla, gest emoționant în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Cum s-a lăsat fotografiată

Camilla, soția Regelui Charles al III-lea, a făcut un gest emoționant în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Mulți britanici au rămas surprinși.
17.10.2022 | 15:31
Regina Consoarta Camilla gest emotionant in memoria Reginei Elisabeta a IIa Cum sa lasat fotografiata
Ce gest a făcut Regina Camilla în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Regina Consoartă Camilla a stârnit emoție britanicilor printr-o fotografie. Soția Regelui Charles a III-lea a demonstrat că îi respectă o ultimă dorință regretatei Regina Elisabeta a II-a.

Cum a apărut Regina Consoartă Camilla pe rețelele de socializare

Camilla a apărut pe rețelele de socializare într-o imagine alături de o parte dintre cei peste 1.000 de ursuleți de pluș care au fost lăsați de oameni la porțile reședințelor regale, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT
Camilla
Camilla, fotografiată alături de ursuleți de pluș. Sursa foto: BBC

 

Prin intermediul fotografiei, Camilla a arătat care este pasul următor al familiei regale. Jucăriile vor fi donate unor copii, din cadrul organizației non-guvernamentale, Barnardo’s. Însă, nu înainte de a nu fi curățate corespunzător.

”Promitem să avem mare grijă de aceşti ursuleţi, care vor fi atât de mult iubiţi şi care vor aduce multă bucurie copiilor pe care noi îi ajutăm”, a comunicat directoarea asociației, Lynn Perry, citată într-un comunicat al Palatului Buckingham.

ADVERTISEMENT

Cu ce ocazie s-a lăsat fotografiată Camilla alături de ursuleții de plus

De altfel, poza a fost realizată cu ocazia celei de-a 64-a aniversări a publicării primei cărți cu ursulețul Paddington.

Ursuleții de pluș care au fost ”depuşi pentru a-i aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a în faţa reşedinţelor regale din Londra şi Windsor vor fi donaţi pentru acţiunile de caritate organizate în beneficiul copiilor de asociaţia Bernardo’s”, a transmis Palatul Buckingham, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Totodată, totul se întâmplă în contextul în care, în anul 2016, Regina Elisabeta i-a ”înmânat” Camillei patronajul Barnardo’s.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. A avut o domnie de peste 70 de ani la Palatul Buckingham, fiind cel mai longeviv monarh britanic.

ADVERTISEMENT

Odată cu decesul său, la tronul Marii Britanii a venit fiul Reginei, prințul Charles, care a fost intitulat, astfel, Regele Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani.

Încoronarea oficială a Regelui Charles al III-lea va avea loc anul viitor, în luna iunie. Trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a se află acum la Castelul Windsor.

ADVERTISEMENT