News

Replica lui Piedone după ce a pierdut sprijinul PSD la Primăria Capitalei. „Mă susțin arici pogonici și partidul extratereștrilor”

Pedone dă replica PSD, după ce a fost lăsat fără susținere la Primăria Capitalei. „Pe cine să bată Burduja? Cine e Firea?”
14.03.2024 | 14:44
Replica lui Piedone dupa ce a pierdut sprijinul PSD la Primaria Capitalei Ma sustin arici pogonici si partidul extraterestrilor
Piedone spune că PSD „n-a vrut victoria” și că nu are încredere în nici un sondaj / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce, joi, PSD și PNL au anunțat că nu-l vor susține pentru Primăria Capitalei. Piedone a declarat că „merge până la capăt” și va avea susținere, pentru că „nu numai PSD și PNL există în București.

„Nu au vrut o victorie”

Cristian Popescu Piedone a reacționat după ce, joi, premierul Marcel Ciolacu a declarat că PSD nu-l va susține pentru Primăria Capitalei și că, în urma discuții cu liberalii, nici aceștia nu-l vor susține.

ADVERTISEMENT

Piedone a replicat că va „merge până la capăt” și că anunțul lui Ciolacu nu-l sperie, dimpotrivă, „îi face viața mai frumoasă”, spunând că social-democrații „nu au vrut o victorie”.

„Vestea îmi face viața mai luminată, se clarifică apele. Nu mă susține PSD. Ei spuneau în sondaje, că 60% din votanții PSD s-au săturat de sondaje sterile. Nu mă sperie, mă motivează merg până la capăt. E păcat că PSD nu a vrut o victorie”, a declarat Primarul Sectorului 5 pentru Digi 24.

ADVERTISEMENT

„Mă susțin arici pogonici, partidul extratereștrilor”

Cristian Popescu a mai spus că va fi susținut de mai multe partide, pentru că Bucureștiul nu se limitează numai la PSD și la PNL. Piedone s-a definit și ca bun gospodar și că românii s-au săturat de „politica de culise”.

„Ei s-ar fi ajutat, pe mine mă ajută cetățenii Bucureștiului. Credeți că România nu s-a săturat de politica de culise?  Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist. Le transmit celor de la PSD că voi avea susținerea mai multor partide. Nu știu – arici pogonici, partidul extratereștilor, nu numai PSD și PNL există în București. Mi-am ocupat locul 1, eu mă gândesc pe cine să pun viceprimar”, a continuat Piedone.

ADVERTISEMENT

„Pe cine să bată Burduja? Cine e Firea?”

În continuare, Piedone a declarat că nu-i e „frică de nimeni”, referindu-se la candidații Sebastian Burduja și Gabriela Firea. Primarul a mai spus că cel mai bun sondaj e făcut de propria soacră, în care crede, în rest nu crede în nici un sondaj.

„Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată? Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni. Cine e Gabriela Firea? Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității. Nu cred în nici un sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone”, mai spus Cristian Popescu.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui sondaj INSCOP Research, Cristian Popescu este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, fiind creditat cu 35,1% din intențiile de vot. Pe locul doi este Nicușor Dan (ADU, 31,6%), Gabriela Firea (PSD-PNL, 22,2%), și de Mihai Enache (AUR, 6,5%).

 

 

ADVERTISEMENT