Sport

Revenire de ultim moment în lotul lui FCSB! Pe ce jucător se va putea baza Charalambous în play-off

După ce Vlad Chiricheș a revenit în lot la partida cu Rapid, FCSB va avea un nou jucător refăcut după accidentare în viitorul apropiat.
13.03.2024 | 21:02
Revenire de ultim moment in lotul lui FCSB Pe ce jucator se va putea baza Charalambous in playoff
FCSB va avea un nou jucător în lot. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Chiar dacă FCSB a pierdut în fața lui Rapid, scor 4-0, în ultima etapă din sezonul regulat al SuperLigii, elevii lui Elias Charalambous sunt în continuare favoriți la titlu.

FCSB va avea un nou jucător în lot

La partida de pe Arena Națională, pierdută în fața Rapidului, scor 0-4, FCSB l-a avut pe banca de rezerve pe Vlad Chiricheș, revenit după o accidentare suferită în toamna anului 2023.

ADVERTISEMENT

După perioada de pauză pentru meciurile echipei naționale, care vor începe săptămâna viitoare, Elias Charalambous va avea un nou fundaș în lot. Este vorba despre Denis Haruț, cel care s-a accidentat în cantonamentul de iarnă, conform spotmedia.ro.

Haruț poate să fie o opțiune pentru echipa de start în play-off, având în vedere problemele în defensivă cu care s-a confruntat clubul roș-albastru în meciul cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

Fundașul venit de la FC Botoșani nu a mai bifat o partidă oficială din decembrie 2023. În acest sezon al SuperLigii, a bifat opt partide oficiale, fără să reușească să înscrie.

Fanii sunt nemulțumiți înainte de FCSB – Sepsi

FCSB va debuta în play-off pe Arena Națională, împotriva lui Sepsi, duminică, 17 martie, de la ora 21:00. Elevii lui Charalambous au 4 puncte în fața ocupantei locului secund, Rapid, și speră să mențină această diferență și după înfruntarea împotriva covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

După eșecul în fața giuleștenilor, fanii au avut un nou motiv de nemulțumire față de clubul roș-albastru. După ce pe pagina oficială a clubului s-au afișat prețurile biletelor la primul meci din play-off, suporterii s-au plâns că acestea sunt prea scumpe.

Dacă pentru un bilet de acces la peluză o persoană este nevoită să plătească 30 de lei, iar pentru unul la Tribuna a II-a, 50 de lei, prețurile la VIP pot ajunge chiar și la suma de 150 de lei.

ADVERTISEMENT

Rapid a doborât recordul de spectatori în acest sezon pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB, unde au fost prezenți 43.283 de spectatori. FANATIK a aflat că Rapid a avut încasări de 2.000.000 de lei pe urma biletelor vândute.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,60 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Sepsi