Sport

Revine Florin Tănase la FCSB în vară? Gigi Becali îl vrea, iar atacantul a anunţat clar: “O să schimb echipa!”

Florin Tănase este dorit înapoi la FCSB de Gigi Becali. Atacantul a anunţat că din vară va schimba echipa, după ce a ajuns închizător la Al-Okhdood.
17.03.2024 | 16:33
Revine Florin Tanase la FCSB in vara Gigi Becali il vrea iar atacantul a anuntat clar O sa schimb echipa
Revine Florin Tănase la FCSB în vară? Gigi Becali îl vrea, iar atacantul a anunţat clar: "O să schimb echipa!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Tănase este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali. Chiar şi după ce a plecat de la FCSB, fostul căpitan al echipei ţine legătura cu patronul roş-albaştrilor, latifundiarul spunând că discută des cu “Tase”.

Revine Florin Tănase la FCSB în vară? Gigi Becali: “Eu aşa vreau! Să îl aduc”

În vară, atacantul ar putea reveni la FCSB. Gigi Becali a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că îl doreşte pe Florin Tănase, iar singurul impediment îl reprezintă salariul uriaş pe care ar putea să îl câştige la o altă echipă din Golf:

ADVERTISEMENT

“Da. Așa vreau eu, dar nu știu dacă vrea el sau poate el, pentru că are salariu mare acolo. Eu așa vreau! Să îl aduc din vară”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Florin Tănase: “Joc un fel de închizător. Sunt departe de poartă”

Florin Tănase a declarat că din vară cu siguranţă va dori să schimbe echipa şi şi-ar dori să evolueze mai aproape de casă, cu toate acestea revenirea la FCSB depinde şi de celelalte oferte pe care le va avea:

ADVERTISEMENT

“Îmi merge bine prin prisma faptului că joc constant. Nu sunt prea fericit cu poziția mea din teren, dar… Am jucat multe meciuri în sistem 5-4-1 și am fost folosit în fața apărării.

Joc un fel de închizător. Sunt departe de poartă. Dar, după cum știți, în România jucam unde avea echipa nevoie. E și diferență de nivel. Am discutat, sper să se schimbe acum în următoarele meciuri, pentru că și evoluția echipei e mai bună, cred eu, dacă schimbăm sistemul.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranță din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca”

Da, normal, contează să ai un român lângă tine, te simți mai altfel. Simt diferența asta față de cealaltă echipă, unde n-aveam niciun român.

E altceva, vorbești în limba ta după antrenamente, e mai bine. Cu siguranță din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun unde, pentru că nu e numai după mine, e în funcție de ce oferte voi avea. Rămâne de văzut. Da, aș vrea să fiu mai aproape de casă”, a spus Cristi Tănase potrivit Digisport.

Florin Tănase a jucat la FCSB între 2016 şi 2022. A fost transferat de la Hagi pentru 1,5 milioane de euro. Şase ani mai târziu, Gigi Becali l-a vândut pe o sumă dublă, obţinând 3 milioane de euro de la Al Jazira, din Emirate.

În actuala stagiune, atacantul joacă în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Okhdood. A evoluat în 20 de meciuri, unde a marcat două goluri şi a dat două pase decisive.

  • 29 de ani are Florin Tănase
  • 3.200.000 de euro este cota de piaţă a atacantului
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „total goluri prima repriză: sub 0,5” la meciul FCSB - Sepsi