Sport

Revista Fanatik 752! Exclusiv: super-interviuri Jayson Papeau și Maria Iordănescu, dezvăluiri Octavian Popescu

FANATIK 752: interviuri Papeau și Maria Iordănescu, dezvăluiri Octavian Popescu, reportaje cu unica patroană-antrenoare din fotbalul românesc și cel mai bătrân fotbalist din lume.
27.03.2024 | 08:56
Revista Fanatik 752 Exclusiv superinterviuri Jayson Papeau si Maria Iordanescu dezvaluiri Octavian Popescu
Revista Fanatik 752! Exclusiv: super-interviuri Jayson Papeau și Maria Iordănescu, dezvăluiri Tavi Popescu
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 752, pe martie-aprilie! Mega-interviu cu francezul rapidist Jayson Papeau! Focus pe Maria Iordănescu! Octavian Popescu, distrus de… FCSB după ce a plecat de-acasă de la 8 ani?! Patroana super-sexy din fotbalul românesc! Întâlnire FANATIK cu cel mai bătrân fotbalist profesionist din lume! Sunt doar câteva subiecte din cele 100 de pagini fanatice ale revistei FANATIK 752, pe martie-aprilie!

A apărut revista FANATIK 752, pe martie-aprilie! Super-interviuri Jayson Papeau și Maria Iordănescu, dezvăluiri Octavian Popescu, reportaje cu unica patroană-antrenoare din fotbalul românesc și cel mai bătrân fotbalist din lume

Revista FANATIK pe martie-aprilie nu este o… păcăleală de 1 aprilie! Este un dar oferit cititorilor! 100 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Pe scurt, iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Jayson Papeau  se „dezvăluie” în exclusivitate pentru revista FANATIK! „Mă trezeam la 2 dimineața să merg la muncă, apoi la antrenamente. Dacă o ratam cu fotbalul, eram mort!”. Detalii impresionante din viața deloc ușoară a francezului de la Rapid, numai în mega-interviul din revista FANATIK 752, pe martie-aprilie!

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu nu se ascunde după cuvinte: „Edi seamănă din ce în ce mai mult cu tata, ascultă sfaturile celor din jur, dar face cum crede el”. Amintiri și dezvăluiri inedite ale prezentatoarei știrilor de la Focus Sport de pe Prima TV despre carieră, bunicul Anghel Iordănescu, fratele selecționer Edi Iotdănescu, pentru care și-ar dori altă… meserie (!), fiica = „totul” ei și soțul „perfect” într-un super-interviu cu sinceritatea „la purtător”, numai în revista FANATIK 752, pe martie-aprilie!

coperta 1 a revistei Fanatik 752 martie-aprilie, cu Maria Iordanescu
Nu rata revista FANATIK 751 pe martie-aprilie că nici nu știi ce pierzi!

Octavian Popescu a plecat de acasă la 8 ani ca să ajungă fotbalist mare. „Se îneca de cât plângea”, dezvăluie omul care l-a descoperit la Nucet. Și care a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, și alte aspecte inedite din viața marii speranțe de la FCSB, căreia îi dă un sfat părintesc ca să depășească criza în care se află. Află toate acestea numai din revista FANATIK 752, pe martie-aprilie!

ADVERTISEMENT

Sexy patroana-antrenoare din fotbalul românesc are 24 de ani, dar antrenează deja de 5 ani și vrea să-și ia și licența A. „Selfie” cu o legendă: cel mai bătrân fotbalist profesionist din lume! Egalul lui… Napoli în TOP-ul revenirilor la aceeași echipă! Cum s-a schimbat fotbalul în ultimul timp: Star Treck în locul… urșilor! Toate aceste subiecte nu le găsești decât în revista FANATIK 752, pe martie-aprilie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă de nota 10! Ultimul, din păcate, al regretatului Andrei Dicu…

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 752, pe martie-aprilie, al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici – mister „Fanatik Superliga”, „Mister” Cornel Dinu, Cristi Coste, Silviu Ghering, Remus Răureanu și… din păcate ultimul al regretatului Andrei Dicu, plecat dintre noi brusc și mult, mult, mult prea devreme… Dumnezeu să-l odihnească…

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 752, pe martie-aprilie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT