Life

Revista Taifasuri 970! Ștefan Iordache, cel mai iubit dintre pământeni. Editorial Fuego. Secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 970: amintiri cu Ștefan Iordache, cel mai iubit dintre pământeni. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
01.02.2024 | 12:38
Revista Taifasuri 970 Stefan Iordache cel mai iubit dintre pamanteni Editorial Fuego Secrete de vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 970! Ștefan Iordache, cel mai iubit dintre pământeni. Editorial Fuego. Secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 970! Cu amintiri emoționante, inedite, spectaculose despre marele actor Ștefan Iordache, care a murit cu un mare rgret în suflet într-o zi de sărbătoare, inegalabil în filmul „Cel mai iubit dintre pământeni”, după opera altui mare dispărut, Marin Preda din Siliștea Gumești . Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 970!

A apărut revista TAIFASURI 970! Ștefan Iordache, cel mai iubit dintre pământeni. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 970 despre „taina mare care leagă două inimi tare”, IUBIREA. CU majuscule.

Se apropie luna iubirii și parcă de multe ori ne întrebăm ce înseamnă ea, care-i definiția corectă și mai ales, ce ne face sufletul să vibreze cu adevărat?

Iubirea nu e doar o emoție. Dincolo de simțire, ea se conștientizează cu mintea, se pune în balanța rațiunii și oricât am vrea să recunoaștem că nu este așa, este supusă unor reguli.

Oamenii se întreabă de multe ori care sunt mecanismele care declanșează iubirea. Dincolo de „îndrăgosteală”, noi suntem „iubire la pachet”. Ne naștem din iubire, devenim iubire pe parcurs, creștem și suntem educați cu ea și avem parte de atașament în fiecare secundă a vieții noastre, din copilărie până la maturitate sau bătrânețe.

Iubirea adevărată nu este cea care are legătură cu inimioare, texte siropoase sau ode fără sens. Iubirea reală este cea dovedită prin fapte, prin acțiuni concrete, prin respect, implicare, anduranță și – de ce nu? – prin fiecare acțiune pe care o întreprindem.

Și mai e ceva important…

Ce mai este important în/la iubire aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 970 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 1 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 970. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Ștefan Iordache a fost „Cel mai iubit dintre pământeni. A fost „Regele Scamator”. A fost „Străinul”. A fost „Glissando”. A fost „Concurs”. A fost „Omul zilei”. A fost „Titus Andronicus”. A fost „Richard al III-lea”. A fost „Hamlet”. A fost „Vagabondul vieții mele”. A fost 49 de ani ACTORUL complet. A fost reverența spectatorului. Amintiri emoționante și inedite, mai puțin știute, despre imensul ARTIST Ștefan Iordache vă sunt oferite numai de revista TAIFASURI 970.

coperta revistei Taifasuri 970 Stefan Iordache
Nu ratați revista TAIFASURI 970 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă în copertă!

Vedete care au depășit traume ale copilăriei. Nici nu o să vă vină să credeți prin ce încercări teribile au trecut mari stele de la Hollywood, ca Charlize Theron, Britney Spears, Oprah, Jack Nicholson, Pierce Brosnan, Jim Carrey sau Terrence Howard! Terifiante! Aflați-le coșmarurile numai din revista TAIFASURI 970!

ADVERTISEMENT

Cele mai spectaculoase călătorii cu trenul din lume! Din Elveția în Spania, din marea Britanie în Japonia, Din India în Malaezia, din Africa în Australia, Din Asia de Sud-Est în America de Nord. Ținuturi mirifice străbătute pe șine, în confort, în lux chiar, cu trenuri de excepție, dotate cu tot ce trebuie unei călătorii fabuloase, de neuitat. Află-le numai din revista TAIFASURI 970.

Cele mai avansate dispozitive portabile pentru monitorizarea sănătății. Cele mai importante tendințe în moda anului 2024. Cele mai adaptabile pisici „de apartament”. Cea mai tare provocare cu voi înșivă: învățați în doar 21 de zile cum să nu vă mai… plângeți! Ce sunt „alimentele funcționale”, revoluția sănătății pe termen lung. Ce este „casca Forbrain” care stimulează funcțiile creierului la orice vârstă. Ce fenomen corporal, îndelung căutat, prea rar întâlnit, accelerează… cafeaua fără zahăr! Modelele de încălțăminte care afectează sănătatea piciorului. Secretele organizării perfecte a bibliotecii de acasă. Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 970!

ADVERTISEMENT

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete inedite de salată Caesar! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 970!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 970! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 1 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 970, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 1 februarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 970!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 970 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT