Life

Revista Taifasuri 969! Dida Drăgan, interviu spartan! Editorial Fuego. Secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 969: interviu exclusiv Dida Dăgan! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, religie, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani.
25.01.2024 | 12:19
Revista Taifasuri 969 Dida Dragan interviu spartan Editorial Fuego Secrete de vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
A apărut revista TAIFASURI 969! Dida Drăgan, interviu urgan spontan și... spartan! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 969! Dida Drăgan, interviu uragan spontan și spartan! Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 969!

A apărut revista TAIFASURI 969! Dida Drăgan, interviu urgan spontan și… spartan! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 969, despre un adevăr peste care majoritatea trecem fără să-i dăm importanța cuvenită: suntem perfectibili!

Cred că toți oamenii sunt prea pe fugă, prea impulsivi, prea nerăbdători. Nimeni nu mai are capacitatea să analizeze, să discearnă, să vadă dincolo de primul impuls și să ia apoi deciziile corecte.

Înțeleg că trăim în nesiguranță, dar chiar și așa este bine uneori să privim mai atent, să ne luăm câteva secunde să analizăm și mai apoi să încercăm să venim la pachet cu vorbele bune.

Mereu am spus că atunci când ai cuvintele potrivite, poți salva situații, poți face bine, poți fi sincer cu partea cea plină a paharului. Scandalurile, conflictele, impulsurile nestăpânite nu ajută nimănui și pot degenera apoi.

Lipsa răbdării, în timp, te poate transforma într-un om singur, perceput greșit de ceilalți, incapabil de a oferi ceea ce sufletul tău simte. Orice problemă, credeți-mă, poate fi rezolvată cu tact și înțelepciune.

Cred că fiecare dintre noi are puterea de a…

Despre ce putere din noi scrie FUEGO și cum poate fi aceasat dezvoltată aflați numai din editorialul său din numărul 969 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 25 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 969. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Dida Drăgan… Nichita Stănescu a numit-o „Doamna Oscar”… românii i-au spus „Vocea de flacără”… Japonezii au onorat-o cu „Magiciana”… Voce inconfundabilă, fire sensibilă și discretă în spatele scenei, dar dominantă în lumina reflectoarelor, Dida Drăgan spune că „Muzica e prima mea formă de exprimare, nu cuvântul”. Ce mai dezvăluie, în exclusivitate, din viața sa tumultuoasă, aflați numai din super-interviul din revista TAIFASURI 969!

coperta 1 revista Taifasuri 969, Dida Dragan
Nu ratați revista TAIFASURI 969 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

„Ghini viniși” la rețete macedonene din Klisoura! Klisoura aromână din nord-estul Greciei. „Spuse” de Cristina Rouva, Tana pentru familie și prieteni, o româncă cu rădăcini paterne vlahice, întoarsă la originile macedonene în urmă cu 41 de ani. Pită cu brânză și praz, lagana (nu știți cu ce se… mănâncă asta? Aflați din revista TAIFASURI 969!), ciorbă de linte, miel cu cartofi la „furnu”, fasole gigantă cu varză la „furnu”, pastițio, Ravani, prăjitura Sfântului Fanurie sau delicioasa baclava (varianta „machedonească”) – toate aceste rețete le găaiți, în amînunt, de la ingrediente și gramaje la modul de preparare, numai în revista TAIFASURI 969!

ADVERTISEMENT

Miraculoasele întoarceri acasă ale unor… câini extraordinari! Mii de kilometri peste munți în plină iarnă, peste deșerturi, peste râuri, în plin război (!), aventuri extraordinare determinate de o iubire extraordinară pentru omul-prieten, nu omul-stăpân, întinse chiar pe durata unor ani întregi. Aflați-le, cu o lacrimă în colțul ochiului, numai din revista TAIFASURI 969!

Cele mai stranii teorii ale conspirației legate de dezastre climatice actuale, de la tornade cu dedicație pentru… firme de asigurări, erupții vulcanice pentru mascarea unor… explozii nucleare până la inundații catastrofale provocate de anumite guverne pentru… depopularea unor regiuni sau inducerea de halucinații în masă lucrate de NASA și ONU! Teorii halucinante, nicio dovadă „alb pe negru”, dar cum niciodată nu iese fum fără foc, citiți și judecați singuri cât adevăr este în ele. Numai în revista TAIFASURI 969!

ADVERTISEMENT

Pârtiile de basm cu care vă așteaptă la schi mirifica Bucovină! Trucuri pentru protejarea de ger a mâinilor și picioarelor! Cum favorizează frigul… scăderea în greutate! Cum vă ajută făina la… curățenia casei! „Fii util: 7 reguli de viață”, autor: Arnold Schwarzenegger! De ce este iertarea de sine un proces de vindecare și de creștere personală! Cum micșorează fumatul… creierul! Ce super-hotel construiește Louis Vuitton în inima Parisului! Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 969!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 969!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 969! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 969, al revistei săptămânale TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 25 ianuarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 969!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 969 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT