Life

Revista Taifasuri 968! Vacanțele de vis ale vedetelor! Editorial Fuego. Modă, rețete, horoscop, matrimoniale! Concurs nou!

Revista Taifasuri 968: Vacanțele de vis ale vedetelor în Sărbătorile de iarnă. Editorial Fuego. Religie, modă, rețete, horoscop, matrimoniale. Concurs nou.
18.01.2024 | 10:28
Revista Taifasuri 968 Vacantele de vis ale vedetelor Editorial Fuego Moda retete horoscop matrimoniale Concurs nou
A apărut revista TAIFASURI 968! Vacanțele de vis ale vedetelor! Editorial Fuego. Religie, modă, rețete, horoscop, matrimoniale. Concurs nou!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 968! Vacanțele de vis ale vedetelor în Sărbătorile de iarnă. Un nou editorial FUEGO. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou! Pe scurt, revista TAIFASURI 968!

A apărut revista TAIFASURI 968! Vacanțele de vis ale vedetelor! Editorial Fuego. Religie, modă, rețete, horoscop, matrimoniale. Concurs nou!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante.

ADVERTISEMENT

Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la emisiunea de mare succes „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 968, despre o familie model de antreprenori români.

ADVERTISEMENT

Într-o țară care se vinde mult prea ieftin, deseori la tarabă, fără drept de apel și fără ofertă, există și oameni care reușesc să facă performanță, chiar dacă întâmpină opreliști.

Oameni pe care eu unul îi apreciez în primul rând pentru că hrănesc alte mii de oameni, pentru că știu să aibă grijă de angajații lor și îi fidelizează și pentru faptul că nu se culcă pe urechea succesului și investesc, reinvestesc din ceea ce câștigă, pentru a crea continuitate și pentru a păstra branduri românești viabile.

Un astfel de exemplu este familia…

Despre ce familie scrie elogios FUEGO și de ce este aceasta un exemplu de urmat aflați numai din editorialul său din numărul 968 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 18 ianuarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 968. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Vedete de top și vacanțe exotice foc! Unde și-au petrecut Sărbătorile de iarnă Smiley cu Gina Pistol și fetița lor, Delia, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Vlad Gherman și Oana Moșneagu, Raluka, Cosmin Seleși, Andreea Bălan, Ana Odagiu, Alexia Eram și Mario Fresh, Codruța și Valentin Sanfira, aflați numai din revista TAIFASURI 968!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 968
Nu ratați revista TAIFASURI 968 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Știți ce este Astrograma BaZi? Care vă oferă o privire detaliată asupra potențialului și a provocărilor din viața dumneavoastră în noul an 2024? Este un instrument valoros pentru autocunoaștere, un „ghid” prețios pentru deciziile importante în viața de zi cu zi, de la dragoste la sănătate, de la dezvoltarea personală la serviciu. Aflați numai din revista TAIFASURI 968 cum să folosiți anul, luna, ziua și ora nașterii pentru a forma o hartă detaliată a destinsului dumneavoastră!

Zeci, dacă nu sute de milioane de oameni sunt încă exploatați în anul Domnului 2024 printr-o groază de forme de groază ale sclaviei moderne. Care sunt categoriile cele mai vulnerabile, cele mai vizate de acest flagel inimaginabil, care sunt țările „campioane” ale acetei practici inumane, o mare pată în istoria omenirii, aflați numai din revista TAIFASURI 968!

ADVERTISEMENT

Animale uimitoare cu… joburi umane! Delfinul navigator, calul terapeut, câinele super-model, papagalul custode, cimpanzeul artist plastic, babuinul responsabil cu semnalizare sunt câteva din „minunile” prezentate în revista TAIFASURI 968!

Reperele nutriționale majore ale anului 2024! Marile trenduri de design interior în 2024! Preotul de spital în 2024, Anul Omagial la pastorației și îngrijirii bolnavilor! Cum să recunoașteți cât mai repede simptomele cumplitului Alzheimer infantil, numit boala Niemann-Pick! Atenție la un pericol mortal: sindromul „inimii frânte” nu este doar o poveste! Eticheta digitală: reguli de conduită pentru o comunicare adecvată pe internet! Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 968!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete cu piept de rață! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 968!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 968! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 18 ianuarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 968, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 18 ianuarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 968!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 968 al revistei TAIFASURI! Este joi, este revista TAIFASURI, este excelență, este câștig pe toate planurile!

ADVERTISEMENT