Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Riscă Rapid să joace fără spectatori meciurile din Giuleşti?! Reacţia dură a lui Bocciu: „Nu le vom face pe plac!”

Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul galeriei giuleștene, a reacționat dur după ce Rapidul a fost amendată din nou din cauza suporterilor și riscă să joace meciurile viitoare fără spectatori.
16.02.2024 | 17:44
Risca Rapid sa joace fara spectatori meciurile din Giulesti Reactia dura a lui Bocciu Nu le vom face pe plac
Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul galeriei giuleștene, a reacționat dur după ce Rapidul a fost amendată din nou din cauza suporterilor
ADVERTISEMENT

Rapid joacă vineri seara pe Giulești împotriva lui Hermannstad și speră să continue parcursul excelent din 2024, cu 4 victorii din 4 posibile. Trupa lui Bergodi are nevoie de toate punctele puse în joc, pentru că doar așa mai poate spera să o învingă pe FCSB în lupta la titlu.

Liviu Ungurean „Bocciu”, despre meciul cu foștii rapidiști Coman și Măldărășanu: „Am avut dueluri aprinse cu el!”

Misiunea Rapidului contra lui Hermannstad este îngreunată de faptul că va da piept cu Dani Coman și Marius Măldărășanu, doi dintre foștii jucători care au scris istorie în Giulești. Șicanările între cele două tabere au început deja, primul mărturisind că a primit numeroase telefoane de la amicii rapidiști care-l amenință că va lua multe goluri vineri seara.

ADVERTISEMENT

„Ești printre cei care i-au dat mesaje lui Dani Coman că îi veți da multe? Sau i-ai transmis prin intermediari?”, a început moderatorul Cristi Coste discuția cu liderul suporterilor rapidiști Liviu Ungurean la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce se transmite LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Nu domnule, eu nu dau mesaje nimănui. Eu mă prezint la stadion și vreau să aducem acea putere pe care galeria Rapidului o transmite mereu echipei.

ADVERTISEMENT

După acea perioadă neagră în care am avut șapte partide fără victorie, a venit ceea ce trebuia să vină. A venit perioada bună. Sperăm acum să ne țină cât mai mult această perioadă și să ne bucurăm împreună cu jucătorii, cu staff-ul, conducerea și cu tot ceea ce înseamnă Rapid.

Vrem să ne bucurăm de victorii, vrem să ne bucurăm de fotbal. Vedeți și dumneavoastră, Rapidul prezintă fotbal acum, jucăm un fotbal de calitate”, a spus Liviu Ungurean „Bocciu” la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Hermannstadt e unul puțin mai special, având în vedere că acolo sunt destui rapidiști… Dani Coman, Măldărășanu, Perjă… E mai simplu sau mai greu pentru voi?”, a continuat discuția moderatorul, iar răspunsul lui „Bocciu” a fost unul oarecum surprinzător.

„Noi întotdeauna am avut partide foarte grele când ne-am întâlnit cu oameni care au lucrat la clubul Rapid. Rezultatele susțin ceea ce vorbesc eu. Și nu doar anul trecut pe Giulești cu Hermannstadt. Și acum doi ani, și acum vreo trei ani pe la Chiajna… Am avut dueluri foarte aprinse cu Măldărășanu și cu alți foști oameni care au lucrat la Rapid”, a mai spus liderul suporterilor rapidiști.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean „Bocciu” despre riscul ca Rapid să joace fără spectatori pe Giulești: „Nu le vom face pe plac!”

Suporterii Rapidului sunt, poate, cei mai pătimași din SuperLiga, iar spectacolul pe care-l prezintă în peluză la meciuri este unul de vis, cum numai în străinătate mai poți vedea. Totuși, acest lucru se poate întoarce, paradoxal, împotriva echipei. Din cauza torțelor și fumigenelor folosite de ultrași, Rapidul a fost amendat de mai multe ori și riscă acum să joace fără spectatori dacă situația se va repeta.

„Referitor la galerie și la suporteri… A fost o amendă care a venit în această săptămână, 60.000 de lei pe care i-ați primit. E cumva un avertisment? Există riscul ca Rapid să joace fără spectatori în următoarele etape?”, a deschis discuția pe această temă sensibilă Cristi Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită în premieră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Cunoaștem Regulamentul, dar noi vom face spectacol în continuare pe stadion. Autoritățile să-și facă treaba, noi, galeria Rapidului, susținem echipa. Suntem băieți echilibrați în galeria Rapidului și noi nu facem rău niciodată clubului.

Acele amenzi care au venit sunt achitate, pentru că și noi plătim abonamente și bilete, și nu este un impediment ca să oprim spectacolele pe stadioane. Am văzut că foarte mulți băieți și-au dat cu părerea că suporterii X au dat cu fumigene și fac rău. Nu facem rău. Noi, suporterii, băgăm mâna în buzunar la stadioane și amenzile sunt prea mici pentru profitul pe care îl aduc suporterii fenomenului.

Vom gestiona situația așa cum trebuie ca să nu se ajungă la ceea ce își doresc mulți, ca Rapidul să joace fără suporteri. Deci nu le vom face pe plac. Au mai fost evenimente în trecut când echipele au fost private de aportul suporterilor. Pentru că așa este legea…”, a fost mesajul prin care Liviu Ungurean i-a liniștit pe fanii Rapidului în privința riscului de a se juca pe Giulești fără spectatori.

RISCA Rapid sa joace fara spectatori?! REACTIA DURA a liderului galeriei giulestene

ADVERTISEMENT