Fotbal intern

Rivaldo a analizat Liga 1 înainte de reluarea sezonului. Pe cine vede campioană

12.06.2020 | 18:21
Rivaldo a analizat Liga 1 inainte de reluarea sezonului Pe cine vede campioana
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo a analizat situația din Casa Parirurilor Liga 1 înainte de reluarea sezonului după întreruperea provocată de pandemia de coronavirus.

Rivaldo a analizat Liga 1 înainte de reluarea sezonului

Fost campion mondial cu naționala Braziliei și câștigător al Balonului de Aur, Rivaldo a anașizat lupta la titlu din Casa Pariurilor Liga 1 și a explicat cauzele pentru care FC Viitorul a ratat play-off-ul.

ADVERTISEMENT

”Cred că CFR Cluj este puţin mai puternică decât restul echipelor, iar poziția ei în clasament reflectă acest lucru. Cred că CFR are toate condițiile necesare pentru a deveni din nou campioană în acest sezon”, a spus Rivaldo, care este ambasador Betfair.

Fostul mare fotbalist brazilian a avut numai cuvinte de laudă la adresa proiectului lui Gică Hagi la FC Viitorul și este de părere că formația dobrogeană a ratat play-off-ul din cauza ghinionului.

ADVERTISEMENT

”Viitorul nu va retrograda”

”Echipa a fost într-o formă bună și a ratat play-off-ul pentru doar câteva puncte, deci cu siguranță este o echipă de prima jumătate a clasamentului. Au un avans mare în fața celor din zona retrogradării și beneficiază de un lot bun”, a declarat fostul campion mondial.

”Viitorul nu va retrograda. Echipa juca bine înainte de pandemie, dar a avut ghinion în a nu se califica în play-off. Îmi amintesc că a fost pe locurile 2-3 de-a lungul sezonului, dar a pierdut un meci, a făcut câteva remize și a ajuns să fie prima echipă de sub linie”, a afirmat Rivaldo.

ADVERTISEMENT

Brazilianul nu a vrut să remarce vreun jucător anume de la FC Viitorul, deși acolo joacă și fiul său Rivaldinho, însă a remarcat organizarea foarte bună de la club.

”Am fost acolo în vizită și am urmărit munca depusă, iar Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu trebuie felicitați pentru ce fac acolo. Fiul lui Hagi, Ianis, este un exemplu bun și un rod al muncii lor din ultimii ani”, a menționat Rivaldo.

ADVERTISEMENT

Startul din Casa Pariurilor Liga 1 este afectat de cele două cazuri de COVID-19 depistate la Dinamo și FC Botoșani. Însă, etapa a treia a play-off-ului programează marele derby dintre CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT