Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță a vorbit despre transferul lui Rareș Pop. „Rapidul urmărește în acest moment peste 50 de jucători”

Robert Niță a analizat transferul lui Rareș Pop la Rapid și a dezvăluit că gruparea giuleșteană urmărește în acest moment peste 50 de jucători români și străini.
11.02.2024 | 12:50
Robert Nita a vorbit despre transferul lui Rares Pop Rapidul urmareste in acest moment peste 50 de jucatori
Robert Niță e încântat de transferul lui Rareș Pop la Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După victoria cu 1-0 din derby-ul cu CFR Cluj, Rapidul a detonat duminică dimineață încă o bombă: l-a luat de la UTA Arad pe tânărul Rareș Pop, transfer anunțat în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, după transferul-bombă al lui Rareș Pop: „Rapid urmărește peste 50 de jucători!”

Rareș Pop, tânărul jucător vedetă al UTA-ei Arad, s-a transferat la Rapid pentru 700.000 de euro și a semnat un contract valabil pe cinci și jumătate. Toate detaliile mutării-bombă au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK, informații de culise fiind prezentate de șefii celor două cluburi implicate, Victor Angelescu și Alexandru Meszar.

ADVERTISEMENT

Despre importanța acestui transfer și impactul pe care-l va avea în jocul Rapidului a vorbit și fostul jucător giuleștean Robert Niță, analist FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce se transmite LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

„Un transfer de top, un transfer care asigură și concurența jucătorului U21, și continuitate pe undeva, pentru că Rareș Pop e un jucător născut în 2005… Mai e un Borza, eligibil pentru U21.

ADVERTISEMENT

Și Rapidul are o politică foarte bună. Pe lângă jucătorii străini care să ridice niuvelul competiției, se uită și la jucătorii români de perspectivă, care pot fi eligibili pentru regula U21, să joace la echipa națională și ulterior să poată fi vânduți în străinătate pentru a face și clubul profit.

Este o lovitură pe care o dă Rapidul, și de imagine, și fotbalistică. E un jucător bun, iar Rapidul urmărește în momentul de față peste 50 de jucători români și străini, iar campania de transferuri nu este întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

Departamentul de scouting, coordonat de președintele Niculae și de domnul Angelescu, își face treaba foarte bine. Iar Rapidul, în momentul de față, poate cumpăra orice jucător din SuperLigă și din străinătate dacă își dorește”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră poate fi urmărită luni, marți și vineri, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

Robert Niță: „Rapid își permite să cumpere orice jucător din România!”

Ultima afirmație a lui Niță, că Rapid își permite să cumpere orice jucător din România, a dat naștere unei discuții interesante cu moderatorul Horia Ivanovici, pentru că în ecuație a intervenit și numele lui… Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Și de la FCSB dacă își pune mintea? Și de la Gigi Becali? Crezi că ar avea putere să ia jucători și de la Gigi Becali? Bine, întrebarea mea e retorică, îl avem deja pe Djokovic”, a deschis subiectul Horia Ivanovici.

„De oriunde. Rapidul a ajuns la un nivel și o stabilitate financiară, iar aici este meritul domnului Șucu și al domunului Angelescu, încât își poate permite să cumpere orice jucător din România.

Uită-te că devine o obișnuință să transfere jucători cu un milion de euro. Borza – 800 de mii… Crezi că Rapid dacă și-l dorea pe Compagno nu putea să-l ia? De ce nu l-a luat? Păi vedeți că în momentul de față, jucătorii cu viteză de la CFR sunt la Rapid…”,  a încheiat Robert Niță analiza perioadei de transferuri de la Rapid.

Robert Niță a vorbit despre transferul lui Rareș Pop

ADVERTISEMENT