Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, atac fără menajamente la jucătorii Rapidului: „Dacă nu te ajută materia cenușie, du-te la Cupa Orașelor!”. Video exclusiv

Robert Niță a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre înfrângerea Rapidului cu Hermannstadt, scor 0-1, atacându-i pe jucători.
07.03.2023 | 00:54
Robert Nita atac fara menajamente la jucatorii Rapidului Daca nu te ajuta materia cenusie dute la Cupa Oraselor Video exclusiv
Robert Niță, atac fără menajamente la jucători după Rapid - Hermannstadt. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al giuleștenilor l-a luat la „țintă” în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe Jayson Papeau, despre care a spus că este singurul fotbalist din istoria Rapidului, care nu a făcut nimic, dar căruia i se cântă numele de către galerie.

Robert Niță, atac fără menajamente la jucători după Rapid – Hermannstadt

Robert Niță i-a atacat fără menajamente în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe jucătorii Rapidului, după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Hermannstadt:

ADVERTISEMENT

„Am văzut minieta, că toată lumea ne zăpăcise să intre minietă, să intre tripleta. A intrat minieta, din păcate… și aici dacă vrei, vorbim și din punctul de vedere al lui Mutu și din punctul de vedere al suporterilor.

Pentru mine, ca suporter, e mai puțin dureros să mă bată Hermannstadt în Giulești și să încerce Mutu să vadă niște jucători, cum e Papeau după accidentare. Un Ongenda care nu e transferat târziu, ci foarte târziu, când să-l vadă Mutu pe Ongenda?

ADVERTISEMENT

Vine meciul cu Farul și vine după play-off-ul și îți joci meciurile, poate îți joci chiar postul. Riscă Mutu, îl bagă și pe Ongenda titular, îl bagă pe Luckassen. Trebuie să îi vezi și pe ăștia titulari, vine și o perioadă de transferuri.

Eu am ajuns la 7 și câteva minute pe stadion, am crezut că nu se joacă, că erau puțini pe stadion. Toată lumea era entuziasmată de tripletă. Rapidul nu poate și nu știe să joace cu trei jucători creativi ofensivi.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce faci. Rapid, în momentul de față, nu are capacitatea să-i joace pe toți trei titulari. Că vrea publicul, că te împinge publicul, da, dar nu se poate”, a mai spus Robert Niță.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Papeau e singurul jucător din istoria Rapidului care nu a făcut nimic, dar i se cântă numele!”

„Adu-i pe jucători când trebuie, nu așa. Papeau e singurul jucător din istoria Rapidului care nu a făcut nimic, dar i se cântă numele. Spuneți-mi câte goluri a dat, spuneți-mi câte pase de gol a dat. Driblează, da, dar nu mai merge în Giulești cu mai bine o bară frumoasă decât un gol urât.

ADVERTISEMENT

Nu mai merge să driblezi de la mijlocul terenului, că ești tu mingicar. Erau alte vremuri, era fotbalul altfel. Strigă galeria Ole, Ole! Păi bun, dar te uiți la scor și te gândești că te-au bătut și alții.

Ongenda o să-i ajute, dar nu acum. E un jucător care driblează. Spre deosebire de Papeau, ăsta ajunge la finalizare. Vorba antrenorului meu: ’Dragoste, dragoste, dar niciodată nu faci copii’”, a continuat Robert Niță.

„A doua repriză a fost mult mai bună. Apoi, vine minutul 47 și e fază fixă. Patru jucători ai Rapidului nu știau unde să stea, după ce li s-a explicat, s-au adus foile cu fazele fixe. Au fluierat ăia și au strigat de i-au durut și mâinile.

Îi puneau la faze fixe. Păi, băi, nu te supăra, dar aici e Rapid. Nici după 45 de minute, nici când te bagă la pauză. Tu lucrezi la antrenament, le-ai făcut și în cantonament.

Nu ai inteligență tactică sau nu te ajută materia cenușie să ții minte niște lucruri elementare la fotbal. Dacă nu știi unde să stai la corner, du-te la amatori, du-te la Cupa Orașelor, a Târgurilor și atunci nu deranjezi pe nimeni”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT