Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță îl cere pe Horațiu Moldovan la națională, dar dezvăluie și minusurile portarului de la Rapid. „Eu asta văd la el”. Video exclusiv

Robert Niţă consideră că Horaţiu Moldovan este o soluţie pentru echipa naţională, în ciuda gafei pe care a comis-o la meciul dintre Farul şi Rapid.
16.03.2023 | 17:20
Robert Nita il cere pe Horatiu Moldovan la nationala dar dezvaluie si minusurile portarului de la Rapid Eu asta vad la el Video exclusiv
Robert Niță îl cere pe Horațiu Moldovan la națională, dar dezvăluie și minusurile portarului de la Rapid. „Eu asta văd la el”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu 1-2 pe terenul Farului Constanţa. Deşi au deschis scorul, giuleştenii au încasat două goluri de la Artean şi Mazilu. A doua reuşită a Farului a venit cu largul concurs al lui Horaţiu Moldovan.

Robert Niță îl cere pe Horațiu Moldovan la națională: “Ar putea fi o soluţie”

Robert Niţă a spus la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că Horaţiu Moldovan trebuie să fie printre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu pentru acţiunea echipei naţionale, dar dezvăluie că a greşit şi la alegerea ghetelor în meciul cu Farul:

ADVERTISEMENT

“N-a fost un meci prost, dar rezultatul rămâne. Dacă te uiţi la jocuri de la un cap la altul şi analizezi, vezi că putea fi altul rezultatul cu puţin noroc sau cu o execuţie. Şi atunci atmosfera este alta, discursul este altul.

Golul doi a fost o pasă la portar, a sărit dintr-o brazdă şi a intrat în poartă. Eu asta văd la el. Mental a avut de suferit Moldovan. Din păcate, aceste greşeli vin înainte de meciurile echipei naţionale. După părerea mea, ar putea fi o soluţie.

ADVERTISEMENT

“A fost o decizie neinspirată şi să îşi aleagă ghetele de joc”

Strict de acest meci, nu cred că pierdeau fără gafa lui Moldovan. A fost o decizie neinspirată şi să îşi aleagă ghetele de joc. Nu ştiu ce ghete a ales, dar e clar din moment ce aluneci, poate fi o decizie neinspirată.

Este iarbă în faţa porţii, nu e ca şi în alte părţi, că este noroi. Golul doi se întâmplă, este un portar care greşeşte foarte rar. În spatele lui este doar plasa şi asta se vede imediat”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Horaţiu Moldovan: “Nu îmi caut alibiuri și scuze”

Horaţiu Moldovan a debutat în echipa naţională în acţiunea din luna noiembrie, în meciul amical dintre România şi Slovenia, scor 1-2, fiind integralist în confruntarea disputată pe Cluj Arena.

Portarul Rapidului şi-a asumat vina după înfrângerea cu Farul Constanţa şi a declarat că Rapidul nu pierdea confruntarea dacă nu exista acea gafă:

ADVERTISEMENT

“Nu cred că meritam să pierdem această partidă. Am făcut eu o greșeală foarte mare, mi-o asum. Nu îmi caut alibiuri și scuze. A fost o gafă mare a mea. Îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, cred că era important să câștigăm și cred că nu pierdeam dacă nu făceam eu această gafă”, a spus Horaţiu Moldovan.

ADVERTISEMENT