Sport

Românii au detonat bombele la pariuri! Făceai avere dacă mizai pe victoriile Soranei Cîrstea cu Sabalenka și a lui Dinamo la Kiel

Românii sunt performerii zilei în sport, iar cei care au avut inspirația să mizeze la pariuri pe victoria Soranei Cîrstea și a lui Dinamo la handbal au făcut bani mulți.
30.03.2023 | 00:33
Romanii au detonat bombele la pariuri Faceai avere daca mizai pe victoriile Soranei Cirstea cu Sabalenka si a lui Dinamo la Kiel
Românii sunt performerii zilei în sport, iar cei care au avut inspirația să mizeze la pariuri pe victoria Soranei Cîrstea și a lui Dinamo la handbal au făcut bani mulți. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost o zi în care cei care au vrut să joace la pariuri au avut limitată oferta pe fotbal, deoarece abia s-au încheiat meciurile interțări și campionatele interne se reiau abia în weekend, așa că atenția a mers către alte sporturi.

Sorana Cîrstea și Dinamo, cote uriașe la pariuri

Nu trebuia nimic complicat pentru a face bani la pariuri, ci doar să ai încredere în sportivii români. Iar asta ar fi însemnat să mizezi pe victoria Soranei Cîrstea în fața Arynei Sabalenka, în sferturi la Miami Open, și pe succesul lui Dinamo pe terenul lui Kiel, în Liga Campionilor la handbal masculin.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că șansele de reușită erau minime, însă doar cine nu riscă, nu câștigă. Cîrstea pleca din poziția outsiderului în duelul cu Sabalenka, locul 2 WTA, câștigătoare anul acesta la Adelaide și Australian Open și finalistă în urmă cu 10 zile la Indian Wells.

Așa că românca a primit o cotă de 5,25 pentru calificarea în semifinale. Doar că Sorana a făcut un meci absolut fantastic și s-a impus cu 6-4, 6-4, reușind una dintre cele mai mari surprize ale anului în tenis.

ADVERTISEMENT

Odată bomba detonată, Cîrstea a atras clar atenția că poate fi marea surpriză de la Miami, deși teoretic are cele mai mici șanse la trofeu dintre jucătoarele rămase în competiție. Este posibil ca bookmakerii să nu se mai arunce la cote mari în semifinale, acolo unde adversară îi va fi învingătoarea dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova și cehoiaca Petra Kvitova.

Cotă uriașă pentru victoria lui Dinamo la Kiel

Însă, marea surpriză a zilei a fost oferită de campioana României la handbal masculin, Dinamo București, care a produs un adevărat șoc în manșa retur a play-off-ului pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

După o prestație mediocră pe teren propriu în prima manșă în care au pierdut la o diferență de 13 goluri, scor 28-41, mai toată lumea îi vedea pe ”dulăi” victime sigure la returul de la Kiel. Și de aici și cota de 10,50 pentru care au primit-o dinamoviștii.

Conștienți de faptul că nu se mai poate pune problema calificării, elevii lui Xavi Pascual au mers în Germania fără presiune și cu gândul de a face o figură frumoasă și a arăta marilor forțe ale Europei că la București se naște o echipă ambițioasă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a profitat din plin de faptul că nemții au intrat relaxați pe teren, fiind clar pentru toată lumea cine va merge mai departe, și cu un joc curajos au reușit să se impună în fața cvadruplei câștigătoare de Liga Campionilor, scor 32-31.

La un simplu calcul, dacă mizai pe cele două bombe ale zilei ai fi obținut o cotă frumușică de 55,125. Cu o miză de 100 de lei s-ar fi încasat peste 5.500 de lei și în plus satisfacția de a fi ales victoriile românilor ar fi făcut și mai dulce câștigul la pariuri.

ADVERTISEMENT