Sport

Romario Pires, eliminat direct după o intervenție imprudentă asupra lui Andrea Compagno! Istvan Kovacs nu a ezitat. Video

Romario Pires a fost eliminat direct după o intervenție imprudentă cu piciorul sus asupra lui Andrea Compagno în U Cluj - FCSB.
31.10.2022 | 22:24
Romario Pires eliminat direct dupa o interventie imprudenta asupra lui Andrea Compagno Istvan Kovacs nu a ezitat Video
Romario Pires, eliminat direct după o intervenție imprudentă asupra lui Andrea Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul „șepcilor roșii” avea deja un cartonaș galben primit în prima repriză, după un moment confuz, în care Istvan Kovacs a fost nervos.

Romario Pires, eliminat direct după o intervenție imprudentă asupra lui Andrea Compagno

Romario Pires a fost eliminat direct în minutul 57 al duelului dintre Universitatea Cluj și FCSB, în urma unei intervenții imprudente cu piciorul sus asupra lui Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Romario Pires, care nu a protestat, făcând semn că știe că a greșit, intrarea lui fiind una involuntară, pentru că nu l-a văzut pe atacantul italian, însă a fost periculoasă.

Cu puțin timp înainte, Universitatea Cluj a mai ratat o ocazie mare, după o incursiune foarte bună a lui Mamadou Thiam, care i-a pasat cu călcâiul lui Alex Chipciu, care a trimis mult peste poartă, de la marginea careului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Nicolae Dică era încrezător înaintea duelului cu U Cluj

Nicolae Dică a vorbit înaintea duelului cu Universitatea Cluj, fiind încrezător în jucătorii săi că pot obține un rezultat bun împotriva „șepcilor roșii”.

„Am încredere în jucătorii mei că vor obține rezultate bune. Mi-a plăcut mereu să joc pe stadioane pline, îmi place și ca antrenor și jucătorilor le place.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez arbitrajul, nu mă preocupă, preocupările mele sunt de a-mi face echipa să joace cât mai bine”, spunea Nicolae Dică.

„Ce mai e de spus. Pentru binele lor e să se schimbe ceva. A fost lălăială în prima repriză. Cordea a fost slab, el care în ultimul timp era cel mai bun. Să se schimbe ceva în bine, că în rău am văzut”, a fost reacția lui Gabi Balint, la pauza meciului.

ADVERTISEMENT

„Că e antrenorul la palat sau că e în teren, ar trebui să se vadă altceva. De cinci ani de zile nu se vede nicio idee de joc la FCSB”, a spus și Helmuth Duckadam.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT