Sport

Rușine salvată pe final! CSM București a limitat proporțiile cu Rostov! Scaunul lui Adi Vasile se clatină serios. Neagu, unul dintre cele mai slabe meciuri

CSM București a pierdut, scor 27-30 meciul cu Rostov din EHF Champions League. "Tigroaicele" au fost conduse și cu 12 goluri, la unul dintre cele mai slabe meciuri ale Cristinei Neagu la CSM
18.09.2021 | 19:03
Rusine salvata pe final CSM Bucuresti a limitat proportiile cu Rostov Scaunul lui Adi Vasile se clatina serios Neagu unul dintre cele mai slabe meciuri
ADVERTISEMENT

CSM București a fost învinsă cu 27-30 de Rostov, în a doua etapă din EHF Champions League. “Tigroaicele” au evitat o umilință în ultimele 10 minute când au reușit să reducă mult din handicap, în condițiile în care rusoaicele au avut și 13 goluri avans pe tabelă.

A fost una dintre cele mai modeste prestații în tricoul CSM-ului din partea Cristinei Neagu, care a înscris două goluri din opt aruncări, iar postul lui Adi Vasile este în pericol după a doua înfrângere la rând în Champions League.

ADVERTISEMENT

CSM București, primul meci cu spectatori în Liga Campionilor după un an și jumătate!

CSM București a jucat primul meci cu spectatori în EHF Champions League după o pauză de un an și jumătate. “Tigroaicele” aveau o misiune grea cu Rostov Don pentru a răzbuna eșecul dureros din urmă cu o săptămână de la Esbjerg.

Antrenorul Adi Vasile era sub presiune cu o săptămână înainte de meci, existând informații că oficialii celor de la CSM București caută soluții pentru banca tehnică. Deși au punctaj maxim în Liga Florilor, “tigroaicele” au pierdut finala Cupei României și au pierdut primul meci în Champions League.

ADVERTISEMENT
Rușine salvată pe final! CSM București a limitat proporțiile scorului cu Rostov! Scaunul lui Adi Vasile se clatină serios!
Galeria bucuresteana in meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si Rostov Don, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in Sala Dinamo din Bucuresti. Sursa: sportpictures.eu

Per Johansson și Adi Vasile, din nou adversari în Champions League!

Per Johansson, fostul colaborator al lui Adi Vasile de la CSM București și naționala din Muntenegru, avea să-i fie din nou adversar, la fel ca în stagiunea trecută. Rostov Don este una dintre favoritele grupei și una dintre cele mai puternice formații ale Europei.

Meciul a început cu golul lui Omoregie, însă rusoaicele au preluat imediat inițiativa prin golurile lui Zaadi. Managarova și Kuznețova, pe contraatac, au dus scorul la 4-1 după 8 minute. Adi Vasile a fost nevoit să ceară time-out.

ADVERTISEMENT

Rusoaicele au început tare! Scorul a luat proporții încă din start

Situația nu s-a îmbunătățit și Eduarda Amorim a dus scorul la un neverosimil 5-1. Au urmat apoi minute confuze cu ambele echipe greșind mult pe faza ofensivă. Au ratat pentru oaspeți, Zaadi și Amorim, însă “tigroaicele” nu au putut profita și diferența s-a păstrat pentru rusoaice.

Seria ratărilor s-a întrerupt după 5 minute când Emilie Arntzen a făcut 6-4, în minutul 17. Echipa lui Adi Vasile a părut că echilibrează disputa după prima eliminare în meci, a Managarovei, din minutul 18.

ADVERTISEMENT

Însă, Rostov a reușit să treacă foarte bine de perioada de inferioritate și să puncteze pe tabelă. De la 7-5 s-a făcut rapid 11-6 pentru Rostov grație golurilor marcate de Frolova și Ana Sen. Spre frustrarea spectatorilor, Managarova și portarul Lagina au marcat de la distanță pentru un neverosimil 13-7.

Alexandra Dindiligan, primul meci pentru CSM București!

Până la finalul reprizei CSM București a reușit să reducă din handicap. Alexandra Dindiligan a marcat primul ei gol pentru “tigroaice” în minutul 28, iar Ema Ramusovic a stabilit scorul pauzei cu câteva secunde înainte de final: 9-13.

Partea a doua a jocului a început cu Rostov în prim plan, care s-a desprins rapid la 16-10 și a intrat în controlul total al meciului. Rusoaicele au gestionat perfect încă un moment de inferioritate reușind să își mărească diferența în ciuda handicapului numeric.

Rusoaicele au închis meciul în primele minute din repriza secundă! Au urmat minute umilitoare pentru CSM București

Cristina Neagu nu a fost în apele ei în prima parte, având doar un gol marcat din cinci aruncări. Situația s-a înrăutățit rapid pentru CSM București care s-a trezit condusă cu 18-10 în minutul 38, după încă o greșeală a Cristinei Neagu.

A fost momentul în care Adi Vasile a cerut un nou time-out. Din tribune au venit primele fluierături la adresa “tigroaicelor”, iar situația a mers din rău în mai rău. Edwige, Managarova și Kuznețova au dus scorul la un incredibil 10-21.

Seria de 12 minute fără gol a fost întreruptă de Emilie Arntzen. Însă, rusoaicele au avut răspuns de fiecare dată. La 23-11, Adi Vasile a luat ultimul time-out, cu un sfert de oră înainte de final, însă tot ceea ce mai putea spera CSM București era să limiteze proporțiile scorului.

Tess Wester a intrat foarte bine în meci și CSM a limitat proporțiile scorului!

Tess Wester a intrat pentru prima dată pentru CSM București în minutul 46. În a doua parte a meciului, ritmul de joc a mai scăzut. Rostov s-a mulțumit să conserve avantajul consistent pe care și l-a creat.

Cu 9 minute înainte de final, Rostv păstra 10 goluri avans față de SCM București, scor 17-27. Atacul “tigroaicelor” a fost mai eficient în final de meci, dar asta și pe fondul relaxării rusoaicelor. Alicia Gogîrlă a intrat și ea în final reușind să marcheze cu o aruncare de pe linia de 9 metri.

Tess Wester a intrat foarte bine în meci reușind să aibă câteva intervenții excelente care au redus scorul de la 17-27 până la 21-27. A fost momentul în care Per Johansson a cerut primul time-out al celor de la Rostov.

Cristina Neagu, la unul dintre cele mai slabe meciuri pentru CSM București

Cristina Neagu a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri de când este la CSM București. Interul stânga a marcat doar două goluri din opt aruncări și a greșit două pase. Din păcate, majoritatea colegelor au jucat în aceeași notă.

Finalul de meci a aparținut celor de la CSM București care au redus diferența până la 3 goluri: 27-30. Cea mai mare diferență fusese înregistrată în minutul 44 când Rostov avea nu mai puțin de 12 goluri avans. Însă rusoaicele au redus motoarele și le-au permis “tigroaicelor” să se apropie.

Postul lui Adi Vasile se clatină serios după încă o înfrângere în Champions League!

De la “tigroaice” s-a remarcat Emilie Hegh Arntzen. Norvegianca a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor reușind să înscrie 8 goluri din 11 aruncări. Însă, avea să fie prea puțin pentru CSM București.

Postul lui Adi Vasile se clatină serios după a doua înfrângere la rând în EHF Champions League. Săptămâna viitoare se va dovedi decisivă pentru viitorul lui Vasile pe banca “tigroaicelor”, mai ales că și în Liga Națională urmează un meci foarte important împotriva Rapidului.

Rușine salvată pe final! CSM București a limitat proporțiile cu Rostov! Scaunul lui Adi Vasile se clatină serios. Neagu, unul dintre cele mai slabe meciuri
Rușine salvată pe final! CSM București a limitat proporțiile cu Rostov! Scaunul lui Adi Vasile se clatină serios. Neagu, unul dintre cele mai slabe meciuri. Sursa: sportpictures.eu
  • 8 goluri a marcat Arntzen, cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București
  • 2 goluri a înscris Neagu, aflate la unul dintre cele mai slabe meciuri

 

 

 

ADVERTISEMENT