Sport

S-a aflat când revine Vlad Chiricheș la FCSB după accidentare. Anunțul lui Mihai Stoica

Vlad Chiricheș s-a accidentat la finalul lunii august într-un meci pe care FCSB l-a pierdut în deplasare cu UTA Arad, iar revenirea sa este prevăzută peste o lună.
05.10.2023 | 22:02
Sa aflat cand revine Vlad Chiriches la FCSB dupa accidentare Anuntul lui Mihai Stoica
Vlad Chiricheș s-a accidentat la finalul lunii august într-un meci pe care FCSB l-a pierdut în deplasare cu UTA Arad, iar revenirea sa nu se întrevede prea curând. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
05-10-2023
19:10

MM Stoica a anunțat revenirea lui Chiricheș

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Vlad Chiricheș va reveni mai repede pe teren după accidentare, întoarcerea sa fiind prevăzută pentru luna viitoare.

Conform Orange Sport, oficialul vicecampioanei României a menționat faptul că fundașul central va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, din 5 noiembrie, din etapa a 15-a, ultima a turului sezonului regulat din SuperLiga.

Fundașul a resimțit dureri după ce a vrut să alerge după Rareș Pop. Mihai Stoica a dezvăluit că este vorba de ruptură musculară, dar e posibil să fie afectat şi tendonul, iar jucătorul va lipsi cel puțin 3 luni, așa cum anunțase FANATIK în exclusivitate.

Cât mai are de așteptat Vlad Chiricheș până revine la FCSB după accidentare

În ciuda faptului că revenirea lui Vlad Chiricheș după accidentare la antrenamentele echipei FCSB era așteptată pentru finalul lunii noiembrie, se pare că refacerea decurge mult mai bine și jucătorul ar putea să se întoarcă mai repede.

ADVERTISEMENT

”Chiar am vorbit prin mesaje zilele trecute, m-a felicitat pentru o analiză. L-am întrebat când revine și mi-a zis că mai durează… 3-4 săptămâni”, a declarat Ionuț Badea, la Liga Digi Sport.

Acest lucru înseamnă că Vlad Chiricheș ar putea relua pregătirile alături de coechipierii săi la finalul lunii octombrie, iar după alte 2-3 săptămâni să fie apt să joace din nou într-un meci oficial.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, 26 de accidentări în carieră

Din păcate, o parte semnificativă a carierei lui Vlad Chiricheş a fost umbrită de accidentări. Din cauza absențelor de lungă durată, Chiricheș a fost poreclit “fundașul de cristal”, aceasta fiind și una dintre temerile suporterilor în momentul transferului din vară la FCSB.

FANATIK a realizat un infografic cu acest amplu capitol din cariera lui Chiricheş: accidentările. Iar datele vorbesc de la sine: 853 de zile a stat accidentat fundașul central, adică aproape doi ani și jumătate din ultimii 11.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central a suferit nu mai puţin de 26 de accidentări în ultimul deceniu, literalmente din cap până în picioare: de la o fractură a osului nazal la multiplele leziuni de la picioare, inclusiv ruptură a ligamentelor încrucişate, cea mai gravă accidentare a unui sportiv.

Gigi Becali regretă că l-a luat pe Vlad Chiricheș în vară la FCSB, spunând că îi dă foarte mulți bani fundașului. ”Îmi pare rău pentru bani, că sunt foarte mulți bani. Eu sunt vinovatul. L-am vrut foarte mult.

ADVERTISEMENT

Dar foarte mulți bani. Are 40 de mii salariu. Mulți bani. De bani, îmi pare rău. Că l-am luat pe Chiricheș, nu îmi pare rău. Stai să vedem, poate își revine și nu se mai accidentează. Și poate ne ajută. Poate ne ajută în Liga Campionilor”, a spus Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,22 este cota pentru „șansă dublă: 1x” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT