Sport

S-a găsit vinovatul pentru scandalul banderolei de căpitan purtată de Kylian Mbappe: ”Este o eroare de comunicare din partea mea”

Kylian Mbappe a purtat banderola de căpitan în meciul pe care PSG l-a câștigat în Cupa Franței, iar acest lucru a creat valuri. Christophe Galtier și-a asumat întreaga vină.
28.01.2023 | 11:00
Sa gasit vinovatul pentru scandalul banderolei de capitan purtata de Kylian Mbappe Este o eroare de comunicare din partea mea
Kylian Mbappe a purtat banderola de căpitan în meciul pe care PSG l-a câștigat în Cupa Franței, iar acest lucru a creat valuri. Christophe Galtier și-a asumat întreaga vină. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul francez a avut o evoluție impresionantă în victoria cu amatorii de la Pays de Cassel, scor 7-0, fiind primul jucător din istoria lui PSG care marchează 5 goluri într-o partidă oficială.

Cine e vinovat pentru numirea lui Kylian Mbappe în funcția de căpitan

Pe lângă evoluția fantastică, un alt lucru care a atras atenția a fost faptul că în absența lui Marquinhos, căpitanul de drept al parizienilor, și a lui Presnel Kimpembe, al doilea căpitan, banderola a fost preluată de Mbappe.

ADVERTISEMENT

Presa a scris că la nivelul staff-ului tehnic s-a decis ca atacantul de 24 de ani să fie de acum înainte al doilea căpitan, preluând funcția de la Kimpembe. Zvonurile l-au deranjat teribil pe fundașul francez, care a făcut o postare acidă în mediul online.

Și pentru că bulgărele începea să se rostogolească la vale și putea să devină un adevărat scandal, antrenorul Christophe Galtier a ținut să-și asume întreaga vină pentru tevatura creată în jurul banderolei de căpitan pe care i-a oferit-o lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

”Este o eroare de comunicare din partea mea. Toată lumea a fost surprinsă să-l vadă pe Kylian căpitan în Cupa Franței”, a declarat Galtier într-o conferință de presă înaintea partidei de campionat cu Reims, conform ESPN.

Cum a ajuns Mbappe căpitanul lui PSG

Tehnicianul formației PSG a dezvăluit că în cadrul lotului există un căpitan și nu mai puțin de patru vice-căpitani și a explicat cum a ajuns banderola pe brațul lui Kylian Mbappe. De altfel, el a menționat faptul că a avut o discuție cu Presnel Kimpembe pe această temă.

ADVERTISEMENT

”Kylian este unul dintre vice-căpitanii acestui grup. Avem un căpitan și patru vice-căpitani care sunt Kimpembe, Marco Verratti, Kylian și Sergio Ramos. Există un criteriu care cred că este important, nu este doar acest criteriu, ține și de vechimea la club.

Când Marquinhos nu este acolo dintr-un motiv oarecare, alegere tehnică, accidentare sau suspendare, există un alt căpitan. În timpul meciului din Cupa Franței nu a fost Kimpembe, nu a fost Marco. Marquinhos era pe bancă, am decis să fie Kylian. Am avut o discuție cu Kimpembe pentru a-i explica ce vă explic și vouă”, a mai spus Galtier.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă s-a revenit asupra unui posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Presa internațională vehiculează faptul că atacantul este nemulțumit de statul pe care îl are la PSG și a reluat contactele cu ”galacticii”, iar banderola de căpitan primită în Cupa Franței ar putea fi o mutare tactică a parizienilor în acest ”război”.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,14 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la PSG – Reims. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT