Sport

S-a încins atmosfera în vestiarul Rapidului înainte de meciul cu FCSB: ”Avem foame de trofee”

Jucătorii Rapidului așteaptă cu nerăbdare marele derby cu FCSB și consideră că lupta la titlu nu este încheiată, deși ”roș-albaștrii” au 12 puncte avans.
09.03.2024 | 18:33
Sa incins atmosfera in vestiarul Rapidului inainte de meciul cu FCSB Avem foame de trofee
Jucătorii Rapidului așteaptă cu nerăbdare marele derby cu FCSB și consideră că lupta la titlu nu este încheiată, deși ”roș-albaștrii” au 12 puncte avans. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga se va desfășura pe Arena Națională și a atras suporterii ca un magnet, iar giuleștenii au anunțat că toate biletele au fost epuizate.

Paul Iacob vrea victoria cu FCSB pentru a o dedica fanilor Rapidului

Fundașul Paul Iacob așteaptă o atmosferă incendiară din partea fanilor Rapidului și crede că avantajul ”vișiniilor” la partida cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, este dat de foamea de trofee și de afirmare.

ADVERTISEMENT

”Va fi un derby incendiar. Abia așteptăm să vedem oamenii în tribună și să ne bucurăm de prezența lor. Sper ca ei să se bucure de jocul nostru și pentru o victorie. Este de două ori mai frumos că jucăm pe Arena Națională. Va fi ceva incredibil.

Stadionul nu e atât de important pe cât e determinarea. Noi am câștigat multe derby-uri cu ei pe Arena Națională. Avem dorință de afirmare și foame de trofee. Coman și Olaru sunt cei mai valoroși jucători de la FCSB, dar echipa contează cel mai mult și nu individualul.

ADVERTISEMENT

Meciul nu este decisiv cu siguranță. Ei tot la mâna lor stau și dacă învingem noi. Sper să înscriu și mâine (n.r. sâmbătă). Dar mai importantă e victoria. Pentru mine, 1-0 este un scor perfect”, a declarat Iacob, pentru Digi Sport.

Iacob e cu gândul și la echipa națională

Jucătorul rapidist a anunțat că nu își dorește să plece de la Rapid fără să câștige un trofeu. ”Va fi o atmosferă mult mai frumoasă. Cred că este cea mai mare bucurie să joci cu atâția fani în tribune. Giuleștiul a devenit a doua mea casă.

ADVERTISEMENT

Este echipa unde mă simt cel mai bine. Sper să o fac în continuare. Am venit să câștig trofee la Rapid. Am spus-o de la primul interviu. Nu accept să nu fac asta. Nu îmi doresc să părăsesc Rapid. Dacă va fi o ofertă bună, cu siguranță vom lua în considerare.

Mi-aș dori ca această aventură la Rapid să fie încununată cu un trofeu. Sunt la o echipă mare a României. Mă gândesc și la echipa națională. Îmi fac datoria și aș aștepta o viitoare convocare”, a spus Iacob.

ADVERTISEMENT

Căpitanul giuleștenilor Cristi Săpunaru a mărturisit că cel mai mare pericol vine de la atacantul Florinel Coman, care traversează un moment foarte bun, însă crede că Rapidul are instrumentele necesare pentru a-l opri.

ADVERTISEMENT
Tags: