Fotbal intern

S-a realizat transferul lui Denis Haruț la FCSB! Gigi Becali a confirmat Fanatik. Când va debuta

05.02.2021 | 16:33
Sa realizat transferul lui Denis Harut la FCSB Gigi Becali a confirmat Fanatik Cand va debuta
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a realizat transferul lui Denis Haruț de la FCSB, confirmând informația oferită în exclusvitate de FANATIK încă de joi, 4 februarie.


Haruț poate debuta duminică la meciul cu Academica Clinceni

UPDATE, 5 februarie, ora 16:33 / Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Denis Haruț va debuta în tricoul roș-albaștrilor la meciul împotriva Academicii Clinceni, programat duminică, 7 februarie.

ADVERTISEMENT

”Am pus condiția ca Haruț să nu joace în ultimul meci al Botoșaniului. Dacă îl băgau, nu îl mai cumpăram. Eu îl vreau duminică pe teren. L-am adus și va juca fundaș central. Poate juca și în dreapta, dar băiatul mi-a transmis că în centru se simte cel mai bine”, a spus latifundiarul din Pipera pentru prosport.ro.

În plus, Becali a dezvăluit că a mai cumpărat de la FC Botoșani și 1% din procentele pe care le mai avea Valeriu iftime dintr-un viitor transfer al lui Olimpiu Moruțan: ”Am luat unu la sută din Moruțan. A mai rămas cu nouă sau zece la sută Valeriu Iftime. Așa am negociat, i-am luat și procentul. Totul a intrat în cei 661.000 de euro pentru Haruț.

ADVERTISEMENT

Așa fac eu afaceri. Moruțan va fi următorul mare transfer. Octavian Popescu va fi cel mai mare, dar pe el nu mă gândesc să îl vând acum. Pe Moruțan o să cer 50 sau 60 de milioane de euro.

O să treacă pandemia și la cum joacă, pentru că e cel mai bun acum, o să iau bani mulți pe el. Poate că o să îl dau cu 30 de milioane de euro, dar eu o să cer 50! Sau poate că îl voi da cu 100 de milioane. La transferuri e mereu imprevizibil”.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 5 februarie, ora 15:15

FANATIK a scris că negocierile dintre Becali și Valeriu Iftime au fost finalizate, iar jucătorul va semna un contract pe cinci ani cu gruparea roș-albastră.

Patronul clubului FC Botoșani a confirmat înțelegerea și a mai precizat că Haruț și-a dat acordul să meargă la FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a transferat pe Denis Haruț

Patronul Gigi Becali a anunțat că a realizat transferul la FCSB al fundașului Denis Haruț, după ce a refuzat inițial oferta roș-albaștrilor din luna ianuarie, deși venise în cantonamentul de la Berceni pentru a semna contractul.

”A semnat Haruț. Gata! E fotbalistul FCSB! Am făcut totul conform regulamentului. Am respectat sută la sută regulamentul. Am plătit pentru el 661.000 de euro. Am scăzut de la 700.000 de euro”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru prosport.ro.

La puțin timp după perfectarea transferului lui Dennis Man la Parma, afacere pentru care Gigi Becali va încasa 13 milioane de euro, patronul celor de la FCSB a declarat că vor urma și achiziții pentru formația lui Toni Petrea, iar FANATIK a aflat că a reactivat pista Haruț.

Jucătorului i-a părut rău pentru ratarea transferului la FCSB, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o la câteva zile după ce jucătorul s-a întors în cantonamentul Botoșaniului. Gigi Becali îi propusese două contracte, așa cum a procedat și cu alți jucători, dar Haruț a refuzat să le semneze.

La momentul respectiv, fundașul echipei FC Botoșani, Denis Haruț, a fost criticat de impresarul Florin Manea că nu a acceptat transferul la FCSB, acesta considerân că doi ani în plus la contract nu era mare lucru.

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, considera că suma de 650.000 de euro și un procent de 20% dintr-un viitor transfer este enormă pentru un fundaș din Liga 1 și l-a criticat și el pe fotbalistul lui FC Botoșani pentru decizia inexplicabilă.

  • 11.000 de euro lunar este salariul care i s-a propus lui Denis Haruț la FCSB în primul an de contract, el având acum la Botoșani o leafă lunară de 2.500 de euro!
  • 1.000.000 de euro este cota actuală a fundașului născut la Timișoara pe 25 februarie 1999

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: