Sport

S-a stabilit programul semifinalelor Cupei României Betano. Când au loc meciurile și cine le transmite la tv

Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor, iar FRF a stabilit, împreună cu deținătorii drepturilor tv, programul celor două partide.
25.04.2023 | 08:18
Sa stabilit programul semifinalelor Cupei Romaniei Betano Cand au loc meciurile si cine le transmite la tv
Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor, iar FRF a stabilit, împreună cu deținătorii drepturilor tv, programul celor două partide. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cluburile de fotbal din țara noastră au primit o veste excelentă din partea UEFA. Forul care conduce fotbalul european a hotărât ca, începând din sezonul 2024-2025, câștigătoarea Cupei României Betano să evolueze în primul tur al Europa League.

S-a decis programul semifinalelor Cupei României Betano

Până acolo mai e drumul lung, iar în actuala stagiune a Cupei României Betano s-a ajuns la faza semifinalelor. FRF a consfințit programul pentru duelurile din care care se vor alege cele două echipe care vor merge în marea finală.

ADVERTISEMENT

Cele două jocuri se vor desfășura într-o singură manșă, miercuri, 26 aprilie, și joi, 27 aprilie, ambele de la ora 19:00. Cele  două întâlniri vor putea fi vizionate pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1, după următorul program:

  • Miercuri, 26 aprilie
  • Sepsi – CFR Cluj
  • Joi, 27 aprilie
  • Universitatea Cluj – UTA

Sepsi nu a avut emoții cu CS Mioveni în sferturile de finală, impunându-se categoric, scor 4-1, jucând o repriză cu un om în plus după eliminarea lui Vlad Pop. CFR Cluj a fost ultima echipă calificată în semifinale, după ce a câștigat chinuit duelul cu FC Argeș, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

UTA a fost prima echipă care a obținut biletele pentru careul de ași după ce s-a impus simplu în duelul cu FC U Craiova, scor 1-0. Universitatea Cluj a fost a doua echipă calificată, ”șepcile roșii” reușind să întoarcă scorul în meciul cu FC Hermannstadt, scor 2-1, după ce sibienii deschiseseră scorul în finalul primei reprize.

Unde se va juca finala Cupei României Betano

Casele de pariuri o văd pe campioana en-titre CFR Cluj favorită la câștigarea Cupei României, în timp ce adversara din semifinale este cotată cu a doua șansă. În schimb, orice formație ar obține calificarea din a doua semifinală este considerată cu șanse infime la cucerirea trofeului.

ADVERTISEMENT
  • CFR Cluj – 2,35
  • Sepsi – 2,55
  • U Cluj – 6,00
  • UTA Arad – 8,50

Pentru calificarea în semifinalele Cupei României Betano, fiecare echipă a primit câte 25.000 de euro. Toate echipele care au fost prezente în faza grupelor, au primit o sumă de 4.000 de euro pentru fiecare punct adunat. O victorie în semifinalele competiției valorează 50.000 de euro, în timp ce marea câștigătoare va primi 240.000 de euro, iar finalista va primi 100.000 de euro.

FANATIK a aflat că finala Cupei României Betano din 24 mai se va disputa la Cluj, dacă CFR și Universitatea Cluj vor juca în ultima fază a competiției, sau la Sibiu, dacă în ultimul act va fi implicată una dintre UTA sau Sepsi.

ADVERTISEMENT

Începând din ediția 2022/2023, Cupa României Betano s-a desfășurat după un nou format, cu sistem de grupe. Primele două clasate s-au calificat direct în sferturile de finală, iar câștigătoarele de grupe au avut avantajul de a juca pe teren propriu în sferturile de finală.


  • 1,33 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la meciul Sepsi – CFR Cluj

ADVERTISEMENT