Sport

S-a stabilit termenul procesului dintre Dorin Șerdean și DDB. Exclusiv

Dorin Șerdean a cerut dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan. Vești de ultimă oră în procesul omului de afaceri cu DDB-ul.
08.09.2023 | 19:48
Sa stabilit termenul procesului dintre Dorin Serdean si DDB Exclusiv
S-a stabilit termenul procesului dintre Dorin Șerdean și DDB
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a rămas acționar minoritar la Dinamo, așa cum FANATIK a dezvăluit, iar omul de afaceri din Alba Iulia continuă războiul declarat fanilor-acționari din programul DDB.

Dorin Șerdean cere dizolvarea APCH. Eduard Galan, președintele DDB, contraatacă: „Șansele sunt mari de tot să se termine”

FANATIK a aflat data la care se judecă procesul dintre Dorin Șerdean și APCH. Astfel, instanța ar putea da o decizie finală pe 20 noiembrie 2023, de la ora 11:00, la Curtea de Apel București.

ADVERTISEMENT

Eduard Galan, președintele DDB, e încrezător că totul se va rezolva și APCH va avea câștig de cauză, mai ales că Dorin Șerdean a mai câștigat un proces intentat lui Dinamo: „Noi mai avem încă o problemă. Faptul că încă este pe rol procesul cu Dorin Șerdean, care ne-a cerut desființarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan.

Nu vreau să comentez problemele dânsului cu legea. Noi trebuie să rezolvăm problema și vom avea înfățișarea la tribunal. Casa noastră de avocatură se ocupă. Șansele sunt mari de tot să se termine și să fie bine”.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean, somat de DDB să aducă bani la Dinamo: „Conform acțiunilor pe care le are”

Omul care a luat pachetul de acțiuni de la Pablo Cortacero a păstrat un procent de 0.1183 % din acțiunile lui Dinamo, fiind una dintre condițiile sale: „Da, Dorin Șerdean a făcut parte din negocierea cu Red&White”, a mai explicat Eduard Galan.

Fanii-acționari din programul DDB însă i-au transmis un mesaj clar lui Dorin Șerdean: „Îl așteptăm să vină cu aport la capital conform acțiunilor pe care le are”, a mai spus Galan.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce a recurs la această acțiune: „Juridic, ei funcționează ca o asociație. Ca un ONG. ONG-urile nu se înscriu la Registrul Comerțului. Se înscriu la judecătorii. În statut, există obiectul de activitate și scopul pentru care a fost creată asociația respectivă.

Ei au în Statut o relație cu CS Dinamo. Dar Clubul Sportiv Dinamo, sau CS Dinamo, sau Clubul Dinamo, altă sintagmă folosită acolo, nu înseamnă SC Dinamo 1948 SA. Categoric nu pot împrumuta. Pentru că nu este în obiectul de activitate.

ADVERTISEMENT

În niciun aliniat nu specifică acest lucru. În toate aliniatele care sunt trecute în Statut se discută despre relația pe care ei o au ca suporteri cu Clubul Sportiv Dinamo, sau Dinamo. Sau secțiile sportive. Și dacă le-am spus adevărul, am devenit inamicul public numărul unu. Știți care este problema, să-mi dea instanța dreptate. Că aceasta este realitatea”. 


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,35 este cota pentru ”șansă dublă 12” la meciul Dinamo – FC U Craiova

ADVERTISEMENT