Sport

Sabău a spus adevărul despre ”bătaia” dintre Nistor și Chipciu

Ioan Ovidiu Sabău a lămurit lucrurile după ce Dan Nistor a afirmat că s-a bătut în vestiar cu coechipierul său Alexandru Chipciu.
20.02.2024 | 19:30
Sabau a spus adevarul despre bataia dintre Nistor si Chipciu
Ioan Ovidiu Sabău a lămurit lucrurile după ce Dan Nistor a afirmat că s-a bătut în vestiar cu coechipierul său Alexandru Chipciu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La interviurile de la finalul meciului Universitatea Craiova – U Cluj 2-2, din etapa precedentă, Nistor a surprins pe toată lumea când a spus că o ceartă între el și Chipciu la pauza jocului a dus la trezirea echipei.

Sabău a pus lucrurile la punct cu privire la ”bătaia” dintre Nistor și Chipciu

La mai bine de 10 zile de la acel moment, subiectul este încă de actualitate, iar Ioan Ovidiu Sabău s-a văzut nevoit să iasă public pentru a nega vehement orice fel de bătaie între Dan Nistor și Alexandru Chipciu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui U Cluj a admis însă că a existat o discuție mai aprinsă în vestiar la pauză partidei din Bănie. ”Nu există așa ceva (n.r. – un conflict în vestiar între Dan Nistor și Alex Chipciu), nici nu a fost vorba de așa ceva. Îl cunoașteți foarte bine pe Nistor, face anumite glume.

Mi se par firești astfel de declarații, nu putem fi tot timpul într-un șablon. Ei sunt foarte buni prieteni, nu se întâmplă așa ceva. Se înțeleg foarte bine, sunt lideri în teren, în vestiar. Avem încredere în toți jucătorii, avem un lot echilibrat.

ADVERTISEMENT

Sigur, ca în orice echipă, când lucrurile nu merg, apar și discuții mai aprinse, dar sunt lucruri normale. Nu s-a ajuns așa departe și nu se va ajunge, pentru că e un grup format din oameni responsabili, serioși și știu ce au de făcut”, a declarat Sabău, la Digi Sport Special.

Sabău, ceartă dură cu Nistor și Chipciu la pauza meciului de la Craiova

FANATIK a aflat adevărul din spatele declarației ironice a lui Dan Nistor. La pauza meciului dintre Universitatea Craiova și U Cluj, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a intrat în vestiar și a făcut prăpăd.

ADVERTISEMENT

I-a criticat în termeni duri pe jucători, dar principalii vizați au fost Dan Nistor și Alexandru Chipciu, oamenii de bază ai ”Șepcilor Roșii”. ”Vedetelor, nu jucați nimic de trei luni!”, a fost propoziția rostită de Sabău care l-a enervat teribil pe Nistor.

Din informațiile FANATIK, monologul lui Ioan Ovidiu Sabău de la pauza partidei cu Universitatea Craiova a fost unul extrem de dur, lucru confirmat chiar și de antrenor la interviurile de după meci.

ADVERTISEMENT

”A fost o discuție bărbătească la pauză. Legat de prima repriză nu avem despre ce să vorbim. Am învățat că nu mai trebuie să experimentez și că trebuie să-i folosesc pe jucătorii care pot să alerge, indiferent de vârstă”, a fost reacția lui Sabău după meci.

ADVERTISEMENT