Sport

Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB-ului în meciul tur cu Saburtalo. Două surprize mari pregătite de Toni Petrea

FCSB își începe joi aventura în Conference League, iar antrenorul Toni Petrea a conturat deja echipa de start pentru meciul tur din Georgia, cu Saburtalo
20.07.2022 | 14:17
Cum ar putea arata echipa de start a FCSBului in meciul tur cu Saburtalo Doua surprize mari pregatite de Toni Petrea
FCSB își începe joi aventura în Conference League, iar antrenorul Toni Petrea a conturat deja echipa de start pentru meciul tur din Georgia, cu Saburtalo Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au început cu stângul noul sezon din SuperLiga, remizând cu nou promovata U Cluj, iar Gigi Becali a pus tunurile pe vedetele echipei.

Ce echipă de start pregătește Toni Petrea pentru partida Saburtalo – FCSB

Tot scandalul creat la FCSB după startul poticnit din întrecerea internă ar putea fi stopat cu o evoluție bună în meciul cu Saburtalo. Antrenorul Toni Petrea a spus imediat după egalul cu U Cluj că vor exista schimbări în echipa de start pentru jocul din Georgia.

ADVERTISEMENT

Fundașii laterali Risto Radunovic și Valentin Crețu nu au făcut deplasarea în Georgia pentru întâlnirea de joi. Muntenegreanul a acuzat o stare febrilă cu o zi înainte de primul meci din SuperLiga, a fost scos din lot, și nu este apt nici pentru turul din Conference League.

Vali Crețu a fost titularizat în banda dreaptă la partida de pe Arena Națională, dar a avut o evoluție modestă. Criticat de patronul Gigi Becali, fotbalistul a răbufnit la antrenamentul de marți atunci când a înjurat staff-ul tehnic, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cum Sorin Șerban a fost ”mitraliat” de Becali și MM Stoica pentru repriza de coșmar făcută cu U Cluj, Toni Petrea se vede nevoit să facă câteva schimbări în defensivă. În stânga ar putea folosi o improvizație, pe Ovidiu Popescu, iar în dreapta un jucător folosit foarte puțin, Florin Achim.

Florinel Coman revine în banda stângă

O altă surpriză pe care Toni Petrea ar putea să le-o ofere georgienilor este titularizarea lui Joonas Tamm în centrul defensivei, alături de Joyskim Dawa. Fotbalistul din Estonia ar urma să-i ia locul în primul ”11” lui Denis Haruț.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, de la mijloc în sus nu vor exista schimbări majore. Șut ar putea să intre la închidere în locul lui Edjouma, iar Tănase să revină în centrul liniei de atac și Coman să treacă din nou în stânga. În aceste condiții, echipa de start la jocul cu Saburtalo ar putea arăta astfel:

  • Târnovanu – Achim, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman
ADVERTISEMENT

Partida Saburtalo – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, se va disputa joi, 22 iulie, de la ora 19:00. Returul este programat o săptămână mai târziu, la București, de la ora 20:30, iar conducătorii ”roș-albaștrilor” au pus deja în vânzare biletele pentru acel joc.

În cazul în care va reuși calificarea în turul 3 preliminar, vicecampioana României va întâlni învingătoarea ”dublei” dintre Vikingur din Insulele Feroe și Dunajska Streda din Slovacia. Duelurile din această fază vor avea loc pe 4 şi 11 august. Meciul tur este programat în deplasare, în timp ce returul va fi disputat pe Arena Naţională.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 1,5” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT