Fotbal international

Samuel Eto’o propune un super transfer pentru Barcelona. Pe cine vrea să vadă în tricoul catalanilor

29.10.2020 | 12:00
Samuel Etoo propune un super transfer pentru Barcelona Pe cine vrea sa vada in tricoul catalanilor
ADVERTISEMENT

Samul Eto’o, fostul jucător al Barcelonei, propune un super transfer pentru catalani. Acesta ar dori să îl vadă pe Kylian Mbappe alături de Lionel Messi.

Eto’o s-a retras din activitate în 2019, iar în carierea sa a jucat atât pentru Barcelona, cât și pentru Internazionale Milano.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de origine cameruneză a câștigat Liga Campionilor de trei ori, iar două dintre trofee au fost cucerite în ani consecutivi, dar cu echipe diferite, în 2009 cu Barcelona, iar în 2010 cu Inter.

Samuel Eto’o propune un super transfer pentru Barcelona. Pe cine vrea să vadă în tricoul catalanilor

„El trebuie să uite de Real Madrid. Mbappe trebuie să meargă la Barca”, a declarat Eto’o pentru TuttoMercatoWeb.

ADVERTISEMENT

Declarația fostului internațional este cu atât mai surprinzătore cu cât Mbappe se pare că este tot mai curtat de către marea rivală a catalanilor, Real Madrid.

De asemenea, zvonurile spun că și Kylian este dornic să joace pentru madrileni, transferul la Barcelona nefiind una dintre opțiunile discutate în presa sportivă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Messi, tot mai aproape de un transfer la Manchester City

Declarația lui Samuel Eto’o este controversată și datorită faptului că Lionel Messi pare că dorește să se transfere în Anglia, acest lucru fiind doar o chestiune de timp din perspectiva celor de la Manchester City.

Britanicii nu renunță la planul de a-l aduce pe Messi în Premier League, după ce transferul acestuia a picat în ultimul moment vara trecută.

ADVERTISEMENT

City îi propunea, în ultima perioadă de transferuri, lui Messi un contract atât în Anglia, cât și în SUA, la New York City FC, club care face parte din aceeași companie globală.

Superstarul argentinian ar fi avut un contract extrem de generos, câștigând peste 330 de milioane de Euro în primii trei sau patru ani de contract.

Deși afacerea a picat din cauza unor neînțelegeri, este greu de crezut că șeicii care dețin City Football Group vor renunța la transferul lui Lionel Messi, acesta putând aduce după sine numeroase beneficii din perspectivă de marketing pentru brandul lor fotbalistic.

Argentinianul pare dornic să părăsească Barcelona după umilința de sezonul trecut, 8-2 cu Bayern Munchen, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla în plan sportiv în sezonul curent.

ADVERTISEMENT