Sport

Scandal la Dinamo – Rapid în tunelul de acces spre vestiare! Săpunaru a sărit la bătaie la fanii “câinilor”! Video

Meciul dintre Dinamo și Rapid s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile marcate de Torje (56) și Carnat (90+1), dar partida a fost marcată de indicente și la început, și pe percursul ei și la final.
23.10.2021 | 23:30
Scandal la Dinamo  Rapid in tunelul de acces spre vestiare Sapunaru a sarit la bataie la fanii cainilor Video
Săpunaru are ceva de împărțit cu fanii tutruor echipelor adverse
ADVERTISEMENT

După ultimul fluier al arbitrului jucătorii Rapidului se îndreptau spre tunelul de acces pentru a ajunge la vestiare, dar fanii dinamoviști prezenți în aceasă zonă a arenei i-au luat în colimator cu gesturi și mesaje obscene.

Primul care a reacționat a fost căpitanul echipei, Cristian Săpunaru, care a dorit să sară gardul pentru a ajunge, la oaspeți. Evident, el a fost oprit de alți colegi și de forțele de ordine, astfel că totul a rămas la nivelul cuvintelor jignitoare.

ADVERTISEMENT

Săpunaru a avut ceva de împărți și cu fanii Craiovei

Nu este prima dată în acest sezon când Săpunaru are un astfel de comportament. Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului, a avut un discurs incredibil la finalul partide de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, disputat în etapa a 5-a și câștigat  de echipa olteană cu 2-1. Supărarea a fost mare în tabăra gazdelor, iar toată frustrarea l-a făcut pe Săpunaru să răbufnească alături de galerie. Îndemnat de ultrași, acesta a înjurat echipa din Bănie.

Suporterii dinamoviști au venit la meci fără măști de protecție și nici nu respectau distanțarea

Revenind la meciul de asaeră, primele incidente au avut loc înaintea primului fluier al arbitrului Horațiu Feșnic, în afara stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Niciuna dintre echipe nu a beneficiat de galerii, ultrașii protestând în acest fel împotriva măsurilor luate de autorități, care permit accesul pe stadion exclusiv persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 sau trecute prin boală. Oricum, toate stadioanele vor fi închise de luni.

ADVERTISEMENT

Numai că suporterii dinamoviști și-au făcut simțită prezența în afara arenei. Ei au avut un conflict dur cu jandarmii, iar aceștia din urmă au avut câștig de cauză. Conform prosport.ro, forțele de ordine i-au pus pe ultrași la pământ.

Niciun fan nu va mai lua loc în tribune de luni

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus. Printre măsurile adoptate, care vor fi valabile de luni, 25 octombrie, se numără obligativitatea purtării măștii în toate spațiile, interdicția circulației pe timp de noapte, cu excepția vaccinaților sau a celor care au trecut prin boală.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre suporterii echipei antrenată de Mircea Rednic și jandarmi a pornit după ce fanii au apărut în zona stadionului fără măști de protecție și nici nu respectau distanțarea. Ca urmare, ultrașii au fost puși la pământ de jandarmi, iar unii au fost reținuți.

După de s-a întins pe gazon, Răuță respira sacadat

De asemenea, în minutul 37, dinamovistul Alexandru Răuță a fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe figură, La foarte scurt timp după ce Dandea l-a faultat la mijlocul terenului pe Ivanovski, Răuță s-a lungit pe spate, resimțind o stare de rău.

ADVERTISEMENT

Imediat a fost înconjurat de câțiva jucători și de arbitrul Horațiu Feșnic, după care la fața locului a ajuns și echipa medicală a lui Dinamo. În timp ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, pe gazon a apărut ambulanța.

Pentru că jucătorul dinamovist respira sacadat, i s-a pus o mască de oxigen pe față, după care a fost urcat în ambulanță. A fost dus la marginea stadionului, pe pista de atletism, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

La pauză, crainicul stadionului a anunțat că Răuță este stabil. Fotbalistul a rămas mai bine de jumătate de oră în ambulanță, până când a sosit o alta de un alt tip, care l-a transportat la spital exact când Torje deschidea scorul.

ADVERTISEMENT