News

Scene șocante pe o stradă din Constanța. Patru bărbați bătuți violent de o grupare de proxeneți. Video

Reprezentanții IPJ Constanța au anunțat că s-au autosesizat în urma unui scandal în care patru bărbați au fost bătuți de mai mulți indivizi, despre care s-a spus că ar fi proxeneți.
24.06.2022 | 13:24
Scene socante pe o strada din Constanta Patru barbati batuti violent de o grupare de proxeneti Video
Patru bărbați au fost bătuți în cartierul Tomis Nord, dar polițiștii constănțeni nu au primit nicio plângere penală. Foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Imaginile revoltătoare au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale unui magazin din cartierul constănțean Tomis Nord, zona Cireșica. Astfel se poate observa cum scandalagiii se apropie și îi doboară pe bărbați cu lovituri puternice în figură.

Bătuți cu sălbăticie în Tomis Nord

Imaginile arată că agresarea celor patru bărbați a fost înregistrată la 8 iunie, în jurul orei 1:30. Totuși, polițiștii din Constanța nu au primit nicio plângere cu privire la acest episod. Potrivit reprezentanților SAJ, în acel interval orar nu a existat nici măcar o solicitare la Serviciul de Ambulanță Constanța.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după difuzarea imaginilor la marile televiziuni de știri, oamenii legii au decis să demareze cercetările pentru identificarea persoanelor implicate. Polițiștii constănțeni au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, ei au remis următorul comunicat de presă.

Urmare a apariției, în spațiul public, a unor imagini video în care se observă faptul că, pe un trotuar de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, un grup format din mai multe persoane exercită acte de violență asupra altui grup de persoane, tulburând ordinea și liniștea publică, vă comunicăm următoarele:

ADVERTISEMENT

Ce au spus polițiștii din Constanța

În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nicio plângere, de la data producerii și până în prezent. În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

În imagini se observă că după ce primul bărbat este doborât cu un croșeu devastator, ceilalți trei bărbați care erau lângă el nu au intervenit. Nu a trecut mult timp și au fost bătuți și ei de scandalagii. Niciunul dintre cei agresați nu a încercat să riposteze sau să intervină pentru apărarea celorlalți.

Conform martorilor citați de jurnaliștii de la replicaonline.ro, atacatorii ar fi niște proxeneți care își plasează prostituatele pe varianta Aurel Vlaicu. S-a mai spus că proxeneții ar fi ”mână în mână cu poliția”.

ADVERTISEMENT