Sport

Scene terifiante la finala Conference League: fanii lui West Ham l-au umplut de sânge pe un jucător al Fiorentinei. Video

Fanii lui West Ham au creat scene terifiante la finala Conference League, după ce l-au umplut de sânge pe un jucător al Fiorentinei.
07.06.2023 | 22:50
Scene terifiante la finala Conference League fanii lui West Ham lau umplut de sange pe un jucator al Fiorentinei Video
Fanii lui West Ham l-au umplut de sânge pe un jucător al Fiorentinei. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

În minutul 34, la un corner bătut de Cristiano Biraghi, fanii lui West Ham United au început să arunce cu mai multe obiecte înspre fotbalistul Fiorentinei, care a fost lovit în cap de un obiect.

Fanii lui West Ham l-au umplut de sânge pe un jucător al Fiorentinei

Fanii lui West Ham United l-au umplut de sânge pe Cristiano Biraghi, fotbalistul Fiorentinei, în momentul în care acesta a mers spre colțul terenului pentru a executa un corner.

ADVERTISEMENT

Suporterii au început să arunce cu obiecte înspre jucător, iar un obiect l-a lovit puternic și i-a spart capul, fotbalistul având nevoie de intervenția medicilor, iar jocul a fost oprit.

Partida a fost întreruptă aproximativ patru minute, timp în care Cristiano Biraghi a primit îngrijiri medicale și a fost pansat, iar apoi jocul a fost reluat, făcându-se mai multe anunțuri din partea organizatorilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„E cel mai mare moment pentru mine!”

Înaintea finalei Conference League, David Moyes, antrenorul lui West Ham, a vorbit despre ce înseamnă o finală de cupă europeană pentru el, fiind de părere că este vârful meseriei de antrenor.

„Am o carieră frumoasă, am început la 35 de ani. Am jucat câteva finale, am obținut câteva promovări. Dar acesta este cel mai mare moment pentru mine. Acesta este un joc greu de solicitat. Cred că cine marchează primul gol câștigă acest joc.

ADVERTISEMENT

E minunat să fii într-o finală europeană, orice manager ar fi emoționat. E vârful acestei meserii”, a declarat David Moyes în cadrul unei conferințe de presă.

West Ham a jucat în grupele Conference League împotriva FCSB-ului, „ciocănarii” câștigând meciul de pe teren propriu, scor 3-1, după ce vicecampioana României deschisese scorul prin Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

În partida de la București, englezii s-au impus fără emoții, scor 3-0, iar în urma victoriei câștigau grupa din care au mai făcut parte Anderlecht și Silkeborg.

ADVERTISEMENT